Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η «Merrill Lynch» διαψεύδει το περιβόητο mail της «Capital»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο Θάνος Βαμβακίδης διευθυντικό στέλεχος του διεθνούς οίκου Bank of America-Merrill Lynch, διέψευσε το περιβόητο email της Capital λέγοντας επί λέξει: «Τα όσα καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της Capital δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση».
Ο κ. Βαμβακίδης επεκτάθηκε στο θέμα και είπε: «Δεν ήταν παρών (σ.σ.: ο εκπρόσωπος της Capital) στην εκδήλωση της Bank of America-Merryll Lynch και πολλά από αυτά στα οποία αναφέρεται στο mail δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση. Σ’ αυτήν ο κ. Σταθάκης εξήγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό, και στη συζήτηση υπήρχαν ερωτήσεις και γενικά οι επενδυτές ευχαρίστησαν τον κ. Σταθάκη γι’ αυτή την παρουσίαση».
Επιπλέον, δε, σημείωσε : «Το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές και άρα, από αυτήν την άποψη, ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό είναι καλό για τις αγορές. Αυτό που τις απασχολεί είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τι θα γίνει μετά το review της ελληνικής οικονομίας. Αυτό είναι το ρίσκο που επηρεάζει τις αγορές αυτή τη στιγμή και θα ήταν θετικό να υπάρξει μια συμφωνία πριν από τις γιορτές. Τα όσα καταγγέλλει (σ.σ.: ο εκπρόσωπος της Capital) δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση και δεν αντιπροσωπεύουν όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση. Δεν ειπώθηκε τίποτε επιπλέον από αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί στο ελληνικό κοινό», κατέληξε ο κ. Βαμβακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου