Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η ΛΑ.Ε ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑ.Ε
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΕ»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα γραφεία τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής, επί της οδού Βασ. Σοφίας, στην Αθήνα, πραγματοποίησαν στις 12.30 μ.μ., την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στελέχηκαι μέλη της Λαϊκής Ενότητας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, μέλη της ΛΑΕ ανέβηκαν με σκάλα στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου των γραφείων της ΕΕ και ανήρτησαν πανό με σύνθημα κατά των βάρβαρων αιμοσταγών πολιτικών, οι οποίες εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης σε βάρος των προσφύγων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου ακούστηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και ενάντια στο μνημόνιο και το κουαρτέτο, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στηναυταρχική προσαγωγή του στελέχους της ΛΑΕ και δημοτικού συμβούλου Βύρωνα, Θανάση Κοσκινά.

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, έκανε την εξής δήλωση:

«Κάναμε αυτή την κίνηση, ως μια κινηματική ενέργεια διαμαρτυρίας, απέναντι στη βαρβαρότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την παραδομένη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και του μνημονιακού πολιτικού μπλοκ.

Δυστυχώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποκτά όλο και περισσότερο, την όψη μιας πολιτικά εγκληματικής οργάνωσης. Μιας πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει νεοαποικιακά μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στο θάνατο, στο πνιγμό και στιςβάρβαρες συνθήκες διαμονής και παρουσίας.

Αυτή, την Ευρωπαϊκή Ένωση καταγγέλλουμε και μαζί της, καταγγέλλουμε και την ελληνική κυβέρνηση, η οποία ακολουθεί μια υποτελή στάση, μια υποτελή πολιτική απέναντι στο γερμανικό κατεστημένοκαι τη Γερμανική Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να ανατρέψει αυτές τις πολιτικές, μπορεί να τις ανατρέψει και είμαστε βέβαιοι ότι θα τις ανατρέψει».

Ο Παν. Λαφαζάνης, κατήγγειλε, επίσης, την αυταρχική και αδικαιολόγητη προσαγωγή του διαδηλωτήΘανάση Κοσκινά, δημοτικού συμβούλου Βύρωνα, στη Γενική Ασφάλεια και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή του. Ο Θανάσης Κοσκινάς μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου