Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι «καθυστερημένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Οι καθυστερημένοι, οι στερημένοι και οι ταλαιπωρημένοι καλούνται να πάψουν να θορυβούν και να ασχημονούν... Παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν γύρω του και τα όσα καθημερινά αποκαλύπτονται λογικό είναι να αισθάνεται «καθυστερημένος» για να μην πω και ολίγον μαλάκας ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βλέπει την πιστωτική κάρτα του κυρίου Άλφα, διαβάζει για τα δάνεια του κυρίου Ψι και ακούει για τον πρωτοχρονιάτικο διορισμό της «γεννημένης νεοδημοκράτισσας» στο ΚΕΠΕ, ε πώς να μην νιώσει κομμάτι καθυστερημένος;
Και καθυστερημένος θα νιώσει και κυρίως αργοπορημένος θα αισθανθεί, μιας και άργησε να πάρει χαμπάρι πως στο μεγάλο φαγοπότι όχι μονάχα δεν τον κάλεσε κανείς, αλλά τον θυμήθηκαν καθυστερημένα όταν εκδόθηκε ο λογαριασμός και έψαχναν κορόιδο για να πληρώσει τα σπασμένα. Κι απέναντι από τους «καθυστερημένους», είναι τα σαΐνια, οι γάτοι, οι αϊτοί, οι ατσίδες με τα μαύρα σακβουαγιάζ, τα λευκά κολάρα και τις ακριβές συνήθειες.
Και ήρθε τώρα η ώρα οι επιβάτες της business class να γυρίσουν με απέχθεια το πρόσωπο προς την καθυστερημένη πλέμπα που βρίσκεται στριμωγμένη στα αμπάρια του καραβιού, ζητώντας της να κάνει επιτέλους λίγη ησυχία και να πάψει να ενοχλεί.
Οι καθυστερημένοι, οι στερημένοι και οι ταλαιπωρημένοι καλούνται να πάψουν να θορυβούν και να ασχημονούν γιατί με την γκρίνια τους διαταράσσουν την ρότα του πλοίου που ξεκίνησε από το Καστελόριζο με κίνδυνο να καταλήξει στη Φαλκονέρα. Γιατί το καράβι μπορεί να αλλάζει τους «καπεταναίους» όποτε αυτό είναι αναγκαίο και να χαράζει γραμμή μονάχα με τη σύμφωνη γνώμη των επιβατών της 1ης και όχι με την ψήφο των «καθυστερημένων» της 3ης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου