Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Το καπρίτσιο του Τηλεπλασιέ που έγινε καπνός!

Μετά την συνάντηση στο Μαξίμου και τα κλάματα του Μπένη, στον Σαμαρά και πως θα τους πάρει η κατρακύλα και θα βρεθούν στις κάλπες - γιατί οι δικοί του από το όλον ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλισταί και δεν αντέχουν τον πόνο του φτωχού να πληρώνει 25ευρω για το καπρίτσιο του τηλεπλασιέ – έτσι λοιπόν, τα συνεταιράκια, έβγαλαν φιρμάνι λέγοντας : Αποφασίζομεν και διατάσσομεν : Θα καταργηθεί το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ για νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία, ως ισοδύναμο μέτρο ορίστηκε η
αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά.
Έτσι ένα νέο μέτρο εξυγίανσης της ελληνικής κοινωνίας έφερε την ενότητα στους κόλπους της συνεταιριστικής κυβέρνησης και έτσι οι κάτοικοι της Ελλάδος θα μειώσουν κι άλλο το τσιγάρο ή θα το πληρώσουν προκαταβολικά για να έχει ο Έλληνας την περίθαλψη που θα του προσφέρει το τηλεπλασιέ Adonis.

Κανένας δεν ανοίγει το στόμα του να μιλήσει όμως για την νέα αυτή αύξηση στο τσιγαράκι του πικραμένου και φουκαρά Έλληνα, που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα έχοντας τις φορολογικές αλυσίδες στα πόδια. Είναι ντροπή η αριστερά να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της περί μιας ανθυγιεινής συνήθειας και διάφορες άλλες political correct ανοησίες!

Ήταν πάγια τακτική η Υγεία να πληρώνεται από την φορολόγηση του καπνού, αλλά πόσες αυξήσεις μπορεί να αντέξει αυτή η ταλαιπωρημένη τσέπη του Ρωμιού. Ας τελειώνουμε με τις υποκρισίες είναι ένα χτύπημα σε όλους τους Έλληνες και όχι μια νίκη της αντιπολίτευσης και της γενικής κατακραυγής, απέναντι στο φασιστικής έμπνευσης 25ευρου.

Χ. Πλοηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου