Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Το σύνολο των Εμπορικών Συλλόγων της Κορινθίας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις

Το σύνολο των Εμπορικών Συλλόγων της Κορινθίας, αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθούν ενάντια στις δεσμεύσεις και τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου.
Σε ψήφισμά τους οι εμπορικοί σύλλογοι Κορίνθου, Κιάτου, Ξυλοκάστρου, Νεμέας, Λουτρακίου, Δερβενίου, Αγίων Θεοδώρων, καθώς και η Ένωση Κρεοπωλών Κορινθίας, επισημαίνουν ότι, «το ελληνικό εμπόριο, αλλά και γενικότερα η ελληνική κοινωνία, βρίσκεται πλέον στα όρια της από την επιβολή των συνεχόμενων εισπρακτικών μέτρων, με αποτέλεσμα να στερεύουν οι επιχειρήσεις από ρευστότητα και να οδηγούνται σταδιακά στο λουκέτο».
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί – προσθέτουν οι σύλλογοι - είναι ότι την τελευταία τριετία διέκοψαν τις εργασίες τους πάνω από 1.600 επιχειρήσεις στην Κορινθία. «Εν μέσω αυτού του εφιαλτικού κλίματος, που μετά βίας επιβιώνουμε όλοι οι έμποροι, υψώνουμε κραυγή αγωνίας, προς την κυβέρνηση, ζητώντας της να διαφυλάξει το μέλλον της Ελληνικής Αγοράς» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνεται επιπλέον, ότι και στην Τρίπολη θα συμμετάσχει ο τοπικός εμπορικός σύλλογος στην αυριανή απεργία, και τα καταστήματα θα κλείσουν από τις 11.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου