Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στο Κιάτο η πορεία κατά της ανεργίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία κατά της ανεργίας, η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα την Κυριακή, 3 Απριλίου, και σήμερα οι διαδηλωτές πορεύονται στην Κορινθία, όπου το βράδυ θα φτάσουν στην πόλη της Κορίνθου.
Σήμερα, η πορεία ξεκίνησε περίπου στις 9:30 από το Ξυλόκαστρο και νωρίς το μεσημέρι οι διαδηλωτές έφτασαν στο Κιάτο, όπου ο κόσμος τους υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και συνθήματα, ενώ στην πλατεία της πόλης τούς περίμενε και τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Συκιωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος.
Χθες το βράδυ, οι διαδηλωτές διανυκτέρευσαν στο Ξυλόκαστρο και παρακολούθησαν συναυλία στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», όπου το συγκρότημα
«Ρωμιοσύνη» και η χορωδία της «Φιλαρμονίας» τους ξεκούρασαν και τους έδωσαν δύναμη να συνεχίσουν αυτήν την υπερμαραθώνια διαδρομή έως την Αθήνα.

Σημειώνεται, ότι σε κάθε πόλη ή χωριό που φτάνουν οι διαδηλωτές, οι κάτοικοι τους περιμένουν στον δρόμο και τους επιφυλάσσουν θερμότατη υποδοχή.

Η πορεία αναμένεται να φτάσει στις 19:30 στην Κόρινθο, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην πλατεία Φλοίσβου, από το δήμο Κορινθίων, συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς της περιοχής

Οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στην πορεία κατά της ανεργίας, η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα την περασμένη Κυριακή, έφτασαν νωρίς το μεσημέρι στο Κιάτο. Εκεί ο κόσμος και η δημοτική αρχή τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα.
Η σημερινή πορεία είχε ξεκινήσει περίπου στις 9:30 το πρωί από το Ξυλόκαστρο ενώ στις 7.30 το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην Κόρινθο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην πλατεία Φλοίσβου.
Σε κάθε πόλη ή χωριό που φτάνουν οι διαδηλωτές, οι κάτοικοι τους περιμένουν στον δρόμο και τους επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.





 185 times
Κόρινθος: Σε εξέλιξη η πορεία κατά της ανεργίας - Μετά το Ξυλόκαστρο θερμή υποδοχή και στο Κιάτο





 από nonews-NEWS & http://korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου