Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΝ ΕΤΕΙ 2016 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! Νεαρός- μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας δεν έγινε δεκτός να δουλέψει στο πανεπιστήμιο Λούντβιχ Μαξιμίλιαν


Νέος μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν έγινε δεκτός ως βοηθός
Νεαρός- μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας δεν έγινε δεκτός να δουλέψει στο πανεπιστήμιο Λούντβιχ Μαξιμίλιαν λόγω της ιδιότητα του ως μέλος του (DKP)
Στην Γερμανία η οποία χαρακτηρίζεται ως ατμομηχανή και πύργος Δημοκρατίας στην Ε.Ε. η ιδιότητα μέλους του DKP παρεμπόδισε το να εργαστεί σε πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με το International Communist Press, o Κερέμ Σβάμπεργκερ – εκπρόσωπος του DKP-Μονάχου δεν έγινε δεκτό στο πανεπιστήμιο Λούντβιχ Μαξιμίλιαν.

Ο λόγο της απόρριψης του έχει να κάνει με τον χαρακτηρισμό του DKP ως ¨ακραίας οργάνωσης¨ από την Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος.

Ο Σβάμπεργκερ στα πλαίσια προγράμματος ντοκτορά θα έκανε έρευνα και θα εργαζόταν. Ο Σβάμπεργκερ σπουδάζει Επικοινωνία στο ίδιο πανεπιστήμιο και ενώ ήταν να αρχίσει να εργάζεται στις 1/10 , αυτός ακόμη περιμένει. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η διοίκηση του πανεπιστημίου θέλησε να πάρει πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον νόμο ¨περί Ριζοσπαστών¨ που ψηφίστηκε το 1972 επί πρωθυπουργίας του Βίλλι Μπραντ, για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, χρειάζεται έγκριση από τις υπηρεσίες πληροφοριών για τους ¨ιδεολογικούς τους προσανατολισμούς¨.

Φαίνεται πως στην Ομοσπονδιακή Γερμανία που ήταν ένα από τα κέντρα του ψυχρού πολέμου, ο αντικομουνισμός συνεχίζεται.

http://haber.sol.org.tr/dunya/alman-komunist-partisi-uyesi-genc-asistanliga-kabul-edilmiyor-174201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου