Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ μπήκαν στο Ραδιομέγαρο ... Ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς....

Οι εργαζόμενοι στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου.
-Καλφαγιάννης: “Όποιος διευθύνων σύμβουλος ή υπουργός νομίζει πως πάνω στις πλάτες μας θα χτίσει καριέρες είναι γελασμένοι” Στιγμές συγκίνησης...Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε σχετικά «Δεν πρέπει να πληρωνόμαστε και να καθόμαστε γιατί από τις 29 Απριλίου έχουν αναβιώσει οι σχέσεις εργασίας μας. Δεν θέλουμε να καθόμαστε, θέλουμε τις δουλειές μας, θέλουμε να μπούμε μέσα στο ραδιομέγαρο να ‘ρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Δ.Σ., να ανοίξει την ΕΡΤ σε όλες τις δομές της και να προχωρήσουμε».Από κύκλους της ΠΟΣΠΕΡΤ τονίστηκε ακόμα πως «το πότε θα διορίσει η κυβέρνηση διοικητικό συμβούλιο είναι θέμα δικό της και δεν αφορά τους εργαζόμενους, που αμείβονται πλέον και θέλουν να προσφέρουν».

Ο νόμος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, οι εργαζόμενοι πληρώνονται και διεκδικούν εργασία.
Oι... πόρτες ανοιξαν μετά από περίπου δύο χρόνια στην ΕΡΤ και αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι βρίσκονται ξανά στον 1ο όροφο, στο εστιατόριο του Ραδιομεγάρου.
Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι τίμησαν τους νεκρούς της ΕΡΤ, κρατώντας ενός λεπτού σιγή.
Τι δήλωσε ο Καλφαγιάννης

“Όποιος διευθύνων σύμβουλος ή υπουργός νομίζει πως πάνω στις πλάτες μας θα χτίσει καριέρες είναι γελασμένοι” είπε πριν από λίγη ώρα έξω από την κεντρική πόρτα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην ηγεσία του υπουργείου επικρατείας, και στο νέο ΔΣ της ΕΡΤ. “Ζητάμε να αποδώσουμε την αγάπη στην κοινωνία”, είπε και συμπλήρωσε: “Πολλούς έχουμε δει να έρχονται, και πολλούς περισσότερους να φεύγουν”.

 από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου