Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

… ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ …

Το νησί του Παπαδιαμάντη επέλεξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο από το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Αντα Παπανδρέου συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό αστυνομικών -κάποιοι μιλούν για καμιά σαρανταριά, αν δεν τους έχασαν στο μέτρημα. Χθες, αρκετοί 
ήταν οι επισκέπτες του νησιού που είδαν τον πρωθυπουργό να κάνει θαλάσσιο κανό.

Στη γειτονική Σκόπελο βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο για ολιγοήμερες διακοπές και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, φιλοξενούμενος από οικογενειακούς φίλους.

Ανέκαθεν τα δυο νησιά των μαγευτικών Σποράδων είχαν ανταγωνισμό στην ομορφιά, στο πράσινο, στις μαγευτικές παραλίες και το καλό ψάρι. Τώρα, θα ανταγωνίζονται για το ποιο θα κλέψει την παράσταση και τις εντυπώσεις.

ΑΝ.ΦΩΚ.

Σε διακοπές έως και τον δεκαπενταύγουστο βρίσκεται η μεγάλη πλειοψηφία των υπουργών. Ο πρωθυπουργός επέστρεψε χθες από την ολιγοήμερη διαμονή του στη Σέριφο και θα ξαναφύγει εκ νέου πιθανότατα την Τετάρτη.

Στην Σκόπελο βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προγραμματίζει να επιστρέψει στις 17 Αυγούστου, εκτός και αν πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα, οπότε θα διακόψει για λίγο τις διακοπές του. Η απουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου ανέβαλε κάθε σκέψη για πραγματοποίηση Υπουργικού Συμβουλίου ή Κυβερνητικής Επιτροπής εντός της εβδομάδος.

Ποιοι βρίσκονται στην Αθήνα πέραν του πρωθυπουργού; Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος –είχε φύγει για Σαββατοκύριακο – η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος. Βεβαίως, σε κυβερνητική αποστολή βρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης που επισκέπτεται Νορβηγία και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου