Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΖΗΤΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΙΝΑΣ!
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
 Προαναγγελία, ολοκληρωτικής μετατροπής τηςΕλλάδας σε "νεοαποικία" της Γερμανίας αποτέλεσε η χθεσινή (25.8) επίσκεψη του γερμανού υφυπουργού Οικονομικών Στέφαν Καπφέρερ στη
χώρα.
 Ο κορυφαίος γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνουαλλά και με τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοϊδη.
Στην επίσκεψη έγινε σαφές πως οι όποιες γερμανικές επενδύσεις, στη χώρα θα γίνουν μεπροαπαιτούμενο, την ύπαρξη νεοποικιοκρατικού θεσμικού πλαισίου για τις γερμανικές επιχειρήσεις στη χώρα. Κοινώς νεοαποκιοκρατία στο όνομα των επενδύσεων!
Οι τομείς που επιθυμούν να επενδύσουν οι Γερμανοί είναι οι ΑΠΕ, οι υποδομές, η διαχείριση αποβλήτων, η βιομηχανία τροφίμων, η ναυτιλία και φυσικά το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεωντου μεσοπρόθεσμου – εκτρώματος.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

Ειδικά, σε ότι αφορά, μάλιστα, τις ΑΠΕ, η ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγεται από φωτοβολταϊκά, θα εξάγεται κατά προτεραιότητα στη Γερμανία, και δευτερευόντως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πάντα όμως υπό τον έλεγχο των γερμανικών επιχειρήσεων. Θυμίζοντας, έτσι, τις χειρότερες πρακτικέςτης αποικιοκρατίας, όπου η μητρόπολη είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σχετικά με τις εξαγωγές πρώτων υλών των αποικιών!
Τα ακόμα, όμως πιο, εξωφρενικά δώρα που θα πάρει η Γερμανία από την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου,θα είναι τα εξής:
Πρώτον, η Γερμανία ζητάει τη "δημιουργία ειδικών επενδυτικών ζωνών" στην Ελλάδα, εντός των οποίων θα ισχύει διαφορετικό φορολογικό αλλά και εργασιακό καθεστώς. Κοινώς η Ελλάδα, όχι απλά δεν θα έχει όφελος από τις επενδύσεις αυτές (αφού θα εισπράττει ΄"συμβολικά' φορολογικά έσοδα) αλλά αντιθέτως το σύνολο της εργατικής τάξης θα γνωρίσει μια νέα επίθεση στα δικαιώματά του. Και αυτό διότι το ειδικό "κινεζοποημένο" εργασιακό καθεστώς που θα ισχύει στις "ζώνες", θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω υποτίμηση των μισθών στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας.
Βέβαια, εδώ αποδεικνύεται και η υποκρισία της λογικής πάνω στην οποία λειτουργεί η ΕΕ: την ίδια στιγμή που όλες οι ευρω-Συνθήκες ομνύουν στον "ελεύθερο ανταγωνισμό", ο γερμανικός ιμπεριαλισμός εξασφαλίζει ειδικές σκανδαλώδεις προνομιακές ρυθμίσεις, για να επενδύσει στην βαλκανική "μπανανία" κατά παρέκκλιση κάθε εθνικού αλλά και ενωσιακού θεσμικού πλαισίου!
Δεύτερον, οι γερμανικές επενδύσεις δεν θα χρηματοδοτηθούν από το γερμανικό κεφάλαιο, αλλά κατά κύριο λόγο, από ένα μεγάλο (ίσως το μεγαλύτερο) μέρος των κονδυλίων του ΕΣΠΑ (€20 δις), απο κοινού και με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ)!!!
Για αυτόν, ακριβώς το λόγο, υπεύθυνος της ομάδας κρούσης (task force for Greece) της Κομισιόν, για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και του ΕΣΠΑ, ορίστηκε ο γερμανός Χορστ Ράιχενμπαχ επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τον οποίο δημοσιεύματα τουκυρίαρχου τύπου χαρακτήρισαν "σκιώδη Πρωθυπουργό" της Ελλάδας!
Κοινώς, μέχρι και τα ψίχουλα των διαρθρωτικών ταμείων και του ταμείου συνοχής, θα χρηματοδοτήσουν τηνολοκληρωτική μετατροπή της Ελλάδας σε νεοαποικία της Γερμανίας...
 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ...
 Η "απόβαση" των γερμανικών επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, θα γίνει βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, το οποίο συμφωνήθηκε στη συνάντηση Χρυσοχοϊδη – Καπφέρερ.
Σε πρώτη φάση, θα υπάρξει στα πλαίσια ΔΕΘ συνάντηση του ΣΕΒ με τον αντίστοιχο γερμανικό σύνδεσμο.
Σε πολιτικό επίπεδο, η συνεργασία θα επισφραγισθεί κατά την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο κατά τα τέλη Σεπτέμβρη, και λίγες ημέρες μετά (6-7 Οκτώβρη), ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, θα επισκεφτεί την Ελλάδα συνοδευόμενος από 100 γερμανούς επιχειρηματίες.
Σηματοδοτώντας, έτσι τη γερμανική "εισβολή" των επενδυτικών κεφαλαίων...
Πηγη http://anti-ntp.blogspot.com/

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου