Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"Δεν τρέχει κάστανο..." - Τρίτο μέρος διακοπών για τον GAP

Φανταστείτε να μην ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο. Όμως απ' ότι φαίνεται οι ηγέτες μας δεν ανησυχούν όσο εμείς.
Ο έλληνας πρωθυπουργός, ζεί το καλοκαίρι σε όλο του το μεγαλείο. Τρίτο μέρος διακοπών. Μετά την Σέριφο και την Σκιάθο, σήμερα έφτασε στην Κρήτη, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
 Μαζί του η σύζυγός του Άντα και με οι τρεις σωματοφύλακές του.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr θα μείνουν στις Γούβες της Κρήτης στο ξενοδοχείο "Αμιράντες".
 Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλη Μάλιστα αφού δείπνησε πήγε να δει το γυμναστήριο και ήσυχος πήγε στη σουίτα του για ύπνο !!!!

Ο κάγκουρας της Σκιάθου...(απίστευτες φωτογραφίες από την ποδηλατάδα του ΓΑΠ)

Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κλπ) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.
Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!

Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…

Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης
Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… “This guy is a joke!” ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε……Το νησί του Παπαδιαμάντη επέλεξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Αντα Παπανδρέου συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό αστυνομικών -κάποιοι μιλούν για καμιά σαρανταριά, αν δεν τους έχασαν στο μέτρημα. Χθες, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες του νησιού που είδαν τον πρωθυπουργό να κάνει θαλάσσιο κανό.

Στη γειτονική Σκόπελο βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο για ολιγοήμερες διακοπές και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, φιλοξενούμενος από οικογενειακούς φίλους.

Ανέκαθεν τα δυο νησιά των μαγευτικών Σποράδων είχαν ανταγωνισμό στην ομορφιά, στο πράσινο, στις μαγευτικές παραλίες και το καλό ψάρι. Τώρα, θα ανταγωνίζονται για το ποιο θα κλέψει την παράσταση και τις εντυπώσεις.

Σκληρη επίθεση στον Γιωργο Παπανδρεου έκανε η δημοσιογραφος Κατερινα Ακριβοπούλου μέσα από το δελτίο του ΣΚΑΙ. Του καταλόγισε ότι κανει πολυήμερες διακοπές στα νησιά, ενώ τώρα βγηκε και ανακοίνωση ότι συνεχίζει τις διακοπές του στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ παράλληλα έχει υποβάλει τον ελληνικό λαό σε μεγάλη υποβαθμιση του βιοτικού του επιπέδου, με μέτρα που δεν μπορουσε ποτε να φανταστει. Σημείωσε ότι είτε δεν μπορούν να καταλάβουν ποσο προκλητικό είναι αυτό και είναι προβλημα αντίληψης, είτε απλά αδιαφορούν για το πως το βλέπουν αυτό οι πολίτες. Είπε ακόμα πως μέσα από το ΠΑΣΟΚ ακούγονται παρόμοια πραγματα με αυτά που μετέφερε στο δελτίο, και οι ίδιοι χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση Παπανδρεου ¨κυβέρνηση της Παρου¨



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου