Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ …ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ !!!

Ο Κάγκουρας της Σκιάθου ξαναχτυπά!
Παπανδρέου με Προβόπουλο συζητούν για τα τραπεζικά deal στην Καρδαμύλη
Ολιγοήμερες διακοπές του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο
Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στις ελιές της Καρδαμύλης βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγό του Αντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα και μαρτυρίες ντόπιων.
Το βράδυ της Παρασκευής το πρωθυπουργικό ζεύγος έκανε μία βόλτα
στην περιοχή και το βράδυ έφαγαν στα Ριτσά. Το πρωί του Σαββάτου ο κος Παπανδρέου αναχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση για να κάνει το μπάνιο του.
Λέγεται ότι τον είδαν μάλιστα να συνοδεύεται από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο. Δεδομένου του τραπεζικού deal της Alpha Bank και της Eurobank που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα, η συνάντηση Παπανδρέου – Προβόπουλου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού η συγκεκριμένη συγχώνευση πυροδοτεί εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα. Να σημειωθεί ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση είχε καλέσει τα πιστωτικά ιδρύματα να προχωρήσουν σε ολική ανασύνταξη δυνάμεων.
 http://www.moriasnow.gr/:
ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΜΠΕΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Εξω φρενών και σήμερα ο Μπένι. Εκεί που θα έστηνε πάρτι με την συμφωνία των τραπεζών, του έκατσε η είδηση με τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου που χαλαρώνουν στην Καρδαμύλη στο ξενοδοχείο Ελιά! Μόλις τον ενημέρωσαν οι συνεργάτες του για το ταξίδι του...

πρωθυπουργού, τηλεφώνησε σε διευθυντή καναλιού για να σχολιάσει τον Παπακωνσταντίνου. Να είπε καλά λόγια αποκλείεται. Δεν το συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ο Βενιζέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου