Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 MAΡΤΙΟΥ 6μμ, στην αίθουσα θεάτρου του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

Φίλοι συμπολίτες, αγρότες, εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, άνεργοι
Η κατάσταση που βιώνουμε τρία χρόνια τώρα, επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ανεργία που καλπάζει, διαρκής μείωση των αποδοχών όσων έχουν ακόμη εργασία, απολύσεις, αύξηση φορολογίας παράλληλη με τη μείωση της φοροδοτικής ικανότητάς μας, νέοι φόροι- χαράτσια, κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων προστάτευαν τον εργαζόμενο από τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας. Και από την άλλη, κατάργηση στην πράξη της συνταγματικής νομιμότητας με παράλληλη αύξηση της κρατικής βίας και καταστολής κάθε οργανωμένης διαμαρτυρίας από τη μεριά των πολιτών.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η δραματική υποβάθμιση της ζωής μας, που φαίνεται στο τραπέζι μας, στη μόρφωση των παιδιών μας , στην υποβαθμισμένη δημόσια ιατρική μας περίθαλψη, στην αδυναμία των αγροτών να καλλιεργήσουν τη γη από την οποία ζουν, στην μετανάστευση των νέων μας σε άλλες χώρες για να βρουν δουλειά, στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, στα χαμόγελα που χάθηκαν από τα πρόσωπά μας, στην απογοήτευση , στο φόβο για το αβέβαιο αύριο, στα χαμένα όνειρα, στην αγανάκτηση και στο θυμό από την αίσθηση του άδικου.

Οι τελευταίες κινητοποιήσεις έδειξαν ότι τα προβλήματα μας σήμερα δεν έχουν χρώμα αλλά κοινό παρανομαστή όλα τα παραπάνω και είναι αυτά που πρέπει να μας φέρουν κοντά. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επίθεση στη ζωή μας και να αλλάξουμε τα πράγματα προς όφελός μας. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε όσους προσπαθούν να μας βάλουν απέναντι τον ένα με τον άλλο.

Μοναδική μας ελπίδα και όπλο μαζί η ενότητα και η κοινή μας δράση.

Αν συμφωνείτε μαζί μας ελάτε την Κυριακή 10/03/2013 στις 6.00 μμ στο Δημαρχείο Κιάτου, να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ανεξάρτητα από την κομματική μας τοποθέτηση και την παραγωγική τάξη στην οποία ανήκουμε, την αρχή μιας κοινής πορείας για να κερδίσουμε τη ζωή που μας κλέβουν.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου