Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η πολιτική των μνημονίων έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας σε ακραίες μορφές φτώχιας. Καθημερινά αυξάνονται οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα στοιχειώδους επιβίωσης με πιο ευπαθείς ομάδες τα παιδιά, τους υπερήλικες, τους άνεργους. Ο τομέας Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ προκειμένου να ενισχύσει τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Ξυλοκάστρου / Ευρωστίνης, συνέλεξε από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος ελαιόλαδο και είδη ένδυσης και τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Εκτός από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνίας ενάντια στην ακολουθούμενη πολιτική, θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε συλλογική προσπάθεια αλληλεγγύης.
Γι αυτό απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη που έχει τη δυνατότητα αρωγής, ανεξάρτητα από την πολιτική του τοποθέτηση, να στηρίξει έμπρακτα τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου και άλλων συλλόγων.

Προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε τον Δήμο Ξυλοκάστρου/Ευρωστίνης να ολοκληρώσει τη διαδικασία οργάνωσης και λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου