Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Απόβαση των ναζί τραμπούκων στο Λουτράκι

Ανακοίνωση Aντιρατσιστικής - Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Κορίνθου σχετικά με την συμπλοκή του βουλευτή και οπαδών της Χρυσής Αυγής με πολίτες κατά την κατάθεση στεφάνων στην περιοχή Λουτρακίου - Περαχώρας   Απόβαση των ναζί τραμπούκων στο Λουτράκι
Κόρινθος, 25/03/2013
Σήμερα το πρωί 25ης Μαρτίου του 2013, ημέρα κατάθεσης στεφάνων για την επέτειο της εξέγερσης των Ελλήνων με σκοπό την απελευθέρωση τους, είδαμε ακόμα μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται τους αγώνες, το έθνος, και τη δημοκρατία η Χρυσή Αυγή. Ενώ οι κάτοικοι του Λουτρακίου-Περαχώρας είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην ενδεχόμενη κατάθεση στεφανιού από τον βουλευτή Ε. Μπούκουρα, παρ όλα αυτά ο ίδιος και άλλοι πατριδοκάπηλοι οπαδοί του θέλησαν με τρόπο που θυμίζει άλλες εποχές να επιβάλλουν την κατάθεση στεφάνου αλλά και την αποδοχή τους από τον κόσμο του Λουτρακίου.
Η συνέχεια γνωστή… Ακολούθησε συμπλοκή και σύλληψη 2 μελών του αντιφασιστικού μετώπου Γερανείων και 2 μελών της Χ.Α., έτσι για να είναι και ακριβοδίκαιος ο κατασταλτικός μηχανισμός.
Αύριο στις 2 το μεσημέρι περνούν από την αυτόφωρο διαδικασία οι δύο αντιφασίστες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, ούτε στο Λουτράκι ούτε και πουθενά δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες της Χ.Α και τους ψευτοπατριώτες Ναζί να καταστρέφουν τις γειτονιές μας και να επιτίθενται στους πολίτες! Αύριο στις 2 το μεσημέρι καλούμε σε παράσταση διαμαρτυριας έξω από τα δικαστήρια της Κορίνθου και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δύο συλληφθέντες αντιφασίστες του Λουτρακίου!

Υ.Γ. Ο γέρος του Μοριά είχε μακριά κόμη και ήταν πατριώτης!! Εσείς μπράβοι και ναζί. Τελείωσαν τα ψέματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου