Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΜΗΝΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Προς: Κάθε εργατική ομοσπονδία, σωματείο, επιτροπή, πρωτοβουλία, συνέλευση που αντιτίθεται στα χαράτσια και στην αντιλαϊκή φοροληστεία 
kalesmaΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΜΗΝΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3/2013
Τα χαράτσια και οι φόροι που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την τρόικα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σε συνδυασμό με την ανεργία, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας όχι μόνο να μη μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, αλλά να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση.Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος,
πριν οδηγηθούμε σε ολοκληρωτική πείνα και εξαθλίωση. Προϋπόθεση είναι όλοι οι φορείς που αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, για να έχουμε πιο άμεσα ανατροπή αυτής της πολιτικής, για να διώξουμε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ, κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται.

Για αυτό σας προτείνουμε να στηρίξετε με απόφαση του φορέα σας, αλλά και με ενημέρωση, κινητοποίηση και με στήριξη των μελών σας, την ανακήρυξη του Απρίλη 2013 σε μήνα λαϊκής στάσης πληρωμών. Με αυτή την πρωτοβουλία να εκφραστεί η αντίθεση, η διαμαρτυρία, η διάθεση του λαού να μπει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα. Ο μήνας Μάρτης να είναι μήνας καμπάνιας και κινητοποιήσεων για τη στήριξη της πρωτοβουλίας.

Σας καλούμε την Κυριακή 31/3/2013, στις 6 μμ στο αμφιθέατρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Στουρνάρη 73-75, σε ανοικτή συνάντηση ανακήρυξης του Απρίλη σε μήνα Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.

Για περισσότερους πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστολόγιοlaikistasipliromon.wordpress.com και για ενημέρωση μας σε σχέση με την απόφαση παρακαλούμε ενημερώστε μας στο laikistasipliromon@mail.com.

Συντονισμός συλλογικοτήτων

http://epitropi3den.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου