Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΕΝΩΤΙΚΑ,ΜΑΧΗΤΙΚΑ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΙΣΘΩΤΟΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ-ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί-επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι έχουν αρχίσει να κατακλύζουν μαχητικά, ενωτικά και ειρηνικά τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας , σε μεγαλειώδης συγκεντρώσεις που αναμένεται να εξελιχθούν σε εντυπωσιακές πορείες!
Η απεργιακή κινητοποίηση της 18/10 σημειώνει από το πρωί της Πέμπτης εξαιρετική επιτυχία σε όλους τους χώρους δουλειάς εργοστάσια και υπηρεσίες, δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα.

Εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών και των δυσκολιών, είναι και η επιτυχία της απεργίας στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και πιο συγκεκριμένα με πλήθος εμπορικών καταστημάτων να έχει κατεβάσει ρολά.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι από το πρωί της Πέμπτης 18/10 απεργούν από κοινού και συγκροτούνμέτωπο που πλημμυρίζει τους δρόμους ο κόσμος της μισθωτής εργασίας και ο επαγγελματο-βιοτεχνικός και εμπορικός κόσμος της χώρας.
Αυτή η μεγάλη συμμαχία όσο στερεώνεται,βαθαίνει και αγκαλιάζει και την ελληνική αγροτιά, μεκοινούς αγώνες και κοινό ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα, αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για μια γρήγορη ανατροπή και μια θετική προοπτική για τη χώρα.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση και απεργία στις 14 Νοεμβρίου κατά της λιτότητας, πρωτοστατούντων των χωρών που «γονατίζουν» από τα Μνημόνια αποφάσιασαν χθές αργά το βράδυ τα πανευρωπαϊκά συνδικάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου