Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!


Η επίσκεψη της Μέρκελ στη χώρα μας αποτελεί μια διπλή πρόκληση για τον λαό μας και οφείλει να πάρει την απάντηση που της πρέπει από έναν περήφανο και ανυπότακτο λαό.Από τη μια προκαλούν οι ίδιες οι ηγεμονικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προκαλούν γιατί θέλουν να καταδείξουν με την επίσκεψη Μέρκελ τη στήριξή τους σε μια Ελληνική Κυβέρνηση εφιαλτικής κοινωνικής βαρβαρότητας, που μάλιστα τρεις μόλις μήνες από τη συγκρότησή της παραπαίει χάνοντας και τα τελευταία λαϊκά ερείσματα που της έχουν απομείνει.Από την άλλη προκαλεί και η
ίδια η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, γνωστός «υπηρέτης δύο αφεντάδων» του εγχώριου και του ευρωενωσιακού κεφαλαίου. Προκαλεί γιατί με την επίσκεψη Μέρκελ θέλει να εκφοβίσει το λαό με την επίδειξη της πανίσχυρης συμμαχίας της με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ηγεμονικές της εκφράσεις.
Το συμπέρασμα είναι σαφές. Για την ελληνική οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό της προσωπικό ύψιστη προτεραιότητα είναι ο εγκλωβισμός του ελληνικού λαού στην κοινωνική φυλακή της Ευρωζώνης και της ΕΕ. Ενώ για την ευρωενωσιακή οικονομική ελίτ δεν είναι διαπραγματεύσιμα ζητήματα η διάσωση του ευρώ, ως παγκόσμιου νομίσματος και εργαλείου ιμπεριαλιστικής πολιτικής καθώς και η εμβάθυνση των αντιδραστικών της πολιτικών σε όλη την ΕΕ. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι από κοινού να πατήσουν επί κοινωνικών πτωμάτων! Επομένως τώρα είναι και η ώρα της δικής μας απάντησης σ’ αυτές τις μαύρες αντιδραστικές τους επιδιώξεις. Είναι τώρα η ώρα της σύμπηξης ενός μεγάλου αγωνιστικού μετώπου για την άμεση έξοδο απ’ την Ευρωζώνη, την ΕΕ και για την μονομερή διαγραφή του χρέους, ως τα πρώτα αναγκαία βήματα για τη διάσωση του λαού μας σε μια προοπτική αξιοβίωτης ζωής.
Η «Πρωτοβουλία κατά του ευρώ και της ΕΕ» καλεί τους εργαζόμενους, του άνεργους, τους νέους, τον λαό μας να πάρουν μαζικά μέρος στις μεγάλες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου