Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Oι Κορίνθιοι στο δρόμο (video - φώτο)... Όχι άλλες ανθρωποθυσίες !!!

(foto & video parakato.gr)
ΤΩΡΑ: Όλοι οι Κορίνθιοι στο δρόμο, πολύ μεγάλη συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ τα πάντα είναι κλειστά και ο Λαός στους δρόμους!

Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό καταστρέφει τους συνταξιούχους, τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες και κυρίως το μέλλον της νέας γενιάς.
Αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει «αύριο» για κανέναν επαγγελματικό κλάδο . Είναι φανερό ότι κάθε μνημόνιο είναι και μία κοινωνική ταφόπλακα. Μόνη μας ελπίδα είναι
η αντίσταση και κοινοί αγώνες.
Μετά την απαισιοδοξία και το μούδιασμα όλου του προηγούμενου εξαμήνου οι αγρότες πρώτοι αντέδρασαν και ξεκίνησαν έναν αγώνα μαζικό και με πανελλαδικό συντονισμό. Ο ένας μετά τον άλλο, επαγγελματικοί σύλλογοι και σωματεία, αποφασίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις και κλιμάκωση των αγώνων.


ΤΩΡΑ: Όλοι οι Κορίνθιοι στο δρόμο (video - φώτο)


Γνωρίζουμε πια ότι το μέλλον μας θα το φτιάξουμε μόνοι μας, μόνο όταν καταλάβουμε ότι είναι ένα μέλλον κοινό και ότι από ένα καράβι που παραπαίει είτε θα σωθούμε όλοι ή κανένας.

Στις 4 Φλεβάρη, την Πέμπτη που μας έρχεται, θα γίνει η πρώτη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση μετά από πολύ καιρό. Ο αγώνας του κάθε κλάδου, της κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής ομάδας, θα ενωθεί με τον αγώνα όλων μας και θα δείξει τις δυνατότητες της κοινωνίας να αντισταθεί στην καταιγίδα που έρχεται. Με στόχο την πλατύτερη κοινωνική συμμαχία, όχι μόνο των επαγγελματιών, αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων!

Για πρώτη φορά

οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κορίνθου, Ξυλοκάστρου, Κιάτου, Νεμέας, Αγίων Θεοδώρων, Λουτρακίου, ο Δικηγορικός και ο Ιατρικός σύλλογος του νομού, τα Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Κιάτου και Λουτρακίου, ο Σύνδεσμος ηλεκτρολόγων και υδραυλικών Κορινθίας, και πολλά άλλα σωματεία και σύλλογοι συμμετέχουν και καλούν στην απεργία!

Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 4 Φλεβάρη:

· Στις 10 πμ στον πεζόδρομο της Κορίνθου (Εθν. Τράπεζα)

· Στις 12 πμ στο μπλόκο του Ισθμού

Ενώνουμε τις φωνές μας, ενώνουμε τις αντιστάσεις μας και σταματάμε ΤΩΡΑ το νομοσχέδιο-έκτρωμα! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου