Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Των οργανώσεων της ΛΑΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά»

Το γνωστό αυτό άσμα αφιερώνουμε εξαιρετικά οι οργανώσεις της ΛΑΕ στη Πελοπόννησο στον κ .Τσίπρα μετά τα όσα είπε σήμερα στον κ. Τατούλη.
Τσίπρας σε Τατούλη σήμερα : « Πέτρο, πώς πάμε με τα σκουπίδια; Τελειώνουμε; προτεραιότητα μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων στην Πελοπόννησο ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας»
Είχε βέβαια προηγηθεί το «πράσινο φως» στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή της Περιφέρειας και του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Με την απόφαση της αυτή η κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο στο καταστροφικό σχέδιο «Τσίπρα-Τατούλη- Τέρνα» , υποθηκεύοντας το μέλλον της περιφέρειας για πολλά χρόνια και με τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος για τους πολίτες . Η κυβέρνηση προδίδει με τη στάση της και σε αυτό το θέμα τόσο τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 όσο και τους πολίτες που τις στήριξαν .

Το ερώτημα όμως για τα αυτοδιοικητικά στελέχη που μένουν ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρό και σαφές .Είναι για όλους είναι ώρα ευθύνης : Οι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι δημοτικές παρατάξεις που εκλέχθηκαν με σημαία την αντίθεση τους στη ΣΔΙΤ θα σιωπήσουν και θα αποδεχτούν τα καταστροφικά σχέδια Τσίπρα- Τατούλη διακυβεύοντας έτσι και την προσωπική τους αξιοπρέπεια η θα αντιταχθούν σε αυτόν τον κατήφορο ;



Καλούμε τις περιφερειακές και δημοτικές παρατάξεις τις συλλογικότητες και ήλους τους πολίτες , που πιστεύουν στην εναλλακτική και ολοκληρωμένη διαχείριση να συντονίσουν τη δράση του δυναμικά ενάντια στα σχέδια Τσίπρα- Τατούλη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου