Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μην είν’ ο Ρουβάς και ο Κοκός που θα μας …

Πάει καιρός τώρα που ο μεγάλος καλλιτέχνης, γνωστός ως περφεξιονίστας και επίμονος ξεχωρίζει στην Επίδαυρο κάθε καλοκαίρι, όχι από τις κερκίδες, αλλά από την σκηνή και μάλιστα έχει τεράστια επιτυχία… πάντα καλλιτεχνική…
Αλλά και από την Ερμιόνη της Αργολίδος ένα άλλο τέρας της δημόσιας ζωής παρακολουθεί εξ όσων λέγονται τις μεγάλες υποκριτικές ικανότητες του Sakis. Είναι γεγονός ότι ο τέως, συχνά αναφερόμενος και ως Κοκός είναι θαυμαστής του παιδιού θαύματος και βρίσκει ότι βρίσκονται στο ίδιο πολιτιστικό και πνευματικό επίπεδο, λογικό βέβαια, αφού και οι
δύο υπήρξαν αθλητές, ο μεν ένας στο επί κοντώ, ο δε άλλος στην ιστιοπλοΐα, έτσι για να περνά η ώρα τους και να νοιώθουν ευχάριστα.
Ωστόσο σήμερα πλέον οι ευθύνες τους νοιώθουν να μεγαλώνουν απέναντι στον ελληνικό λαό και στην πατρίδα, σκέφτονται – το ότι σκέφτονται βέβαια καταλαβαίνεται ότι χωρά πολλά ερωτηματικά – έτσι λοιπόν είναι κοντά στην μεγάλη απόφαση να προχωρήσουν σε μια νέα σωτήρια πολιτική κίνηση, από αυτές που θεωρούν κάποιες φυλλάδες, εννοώ εφημερίδες ως εθνική λύση απέναντι στο μαρτύριο των μνημονίων.

Η ώρα των εκλογών δεν αργεί, αφού το τζιμάνι που έχουμε για πρωθυπουργό θα καταφέρει τα αδύνατα, δηλαδή και το τέταρτο μνημόνιο και μετά θα μας απαλλάξει θέτοντας πολιτειακό ζήτημα που θα παρασκευάσει με τον ίδιο τρόπο που έκανε το πραξικόπημα εναντίον του ο Ερτογκάν, (μην ξεχνάμε ότι είμαστε γείτονες και έχουμε τα ίδια χούγια), άλλωστε θα συναινεί και ο Κούλης της βλοσυρής και αόριστης ματιάς.

Μεγάλες στιγμές λοιπόν πρόκειται να ζήσει το Ρωμαίικο με πρωθυπουργό τον Sakis σημαντικού ευρωβιζιονικού βεληνεκούς, αλλά και τον Νικόλαο που θα είναι παρά τω προθυπουργώ και με βασιλέα ποιον άλλον τον Παύλο που περιμένει στις μακρινές Φλόριντες κάνοντας την αντίστασή του.

Αν με ρωτήσετε βέβαια τι θα κάνουν οι Τσίπρες και οι Κούληδες, είναι απλό διαλέξεις για την δημοκρατία με 100000 δολάρια την μία, αν με ρωτήσετε τι θα κάνει ο ελληνικός λαός, θα σας πω ότι θα περιμένει τρεις γενιές ακόμη για να σηκώσει κεφάλι.



Χρίστος Σαντατσόγλου

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου