Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η απάντηση είναι μια. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. & η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Όχι δε θα παραμιλάμε, δε θα βρίζουμε, δε θα πλακώνουμε στα μπινελίκια
κανέναν εκτός τους παστόκους. Η απάντηση είναι μια. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Στην περίπτωση της έκτακτης εισφοράς που καταφθάνει σε πολλούς ακόμα και αν δεν προσφύγουμε σε δικηγόρους το να μην πληρώσουμε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Σου λέει αν δεν πληρώσεις θα τοκίζεται το ποσό κάθε μήνα που περνάει. ΩΡΑΙΑ ΤΟΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Πόσο; 1% είναι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1%..μπροστά σε όλο το ποσό; Αν η μισή Ελλάδα δεν πληρώσει η κυβέρνηση θα πέσει πολύ απλά μέσα σε ένα μήνα Θέλετε δύο; Δύο. Θέλετε τρείς μήνες; Τρείς. Δεν θα μπορέσει να αντέξει παραπάνω. Τί θα σου πει; Αν δεν πληρώσεις θα σου κόψω το κεφάλι; Ο καινούριος που θα έρθει θα είναι αναγκασμένος να αποσύρει το
μέτρο που έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση. θα πρέπει να αλλάξει τροπάριο γενικώς αλλιώς θα ξέρει τι τον περιμένει. Μας έχει δωθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνουμε την επανάστασή μας. Χωρίς αίμα, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς τίποτα. Θα τους ξεβρακώσουμε στους τροικανούς όπως μας ξεβρακώνουν αυτοί κάθε μέρα. Έβλεπα λίγο ειδήσεις. Οι ρεπόρτερ τί λένε; Με αυτό το μέτρο θα αποταμιευτούν τόσα δις. Με το άλλο τόσα. Πως λαμβάνει ο αδαής ακροατής τούτες τις δηλώσεις; Ότι είναι δεδομένο πια πως όλοι θα πληρώσουν. Μετά έρχονται και δένουν οι απειλές του μπέννυ περί Αργεντινής. Θα πάει λοιπόν ο κάθε αδαής να πληρώσει φοβούμενος από τη μία την ‘μελλοντική καταστροφή’ που του έχουν φυτεύσει στην κεφάλα και από την άλλη με το συναίσθημα ότι τούτη τη φορά δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς…. αφού όλοι θα πληρώσουν. Ερώτηση 1: Η κυβέρνηση θέλει να πληρώουμε ή δεν θέλει; Όταν κάποιος λαμβάνει έκτακτη εισφορά 400 ευρώ και του ζητείται να πληρώσει 300 τον πρώτο μήνα είναι σαν να του λέει μην πληρώνεις. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. Εάν αυτό ισχύει τότε το μυαλό μπορεί να κάνει πολλές, μα πάρα πολλες υποθέσεις.. Μην ξεχνάμε ότι την ώρα που σκάνε μύτη όλα αυτά τα πολύ προκλητικά χαράτσια εμφανίζεται από το πουθενά η ιστορία με τη μετοχή μαμούθ της οικογένειας Σώρρα από την Πάτρα. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερώτηση 2: Είναι η κυβέρνηση απελπισμένη; Εγώ θεωρώ πως είναι. Πρέπει να πιάσει τα νούμερα και δεν έχει το περιθώριο για κίνητρα. Εκεί είναι που μπορούμε να της αλλάξουμε τα φώτα. Όποια και αν είναι τα σχέδια του gogo ένα είναι το σίγουρο. Μας πάει κατευθείαν στον γκρεμό. Μας πάει για παγκόσμιο νόμισμα με όποια συνταγή του κάτσει. Πρέπει πάση θυσία να κατέβει το συντομώτερο και να μην τον ξαναδεί (αυτόν και όλη τη συμμορία του) κανένα έδρανο της βουλής. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Και στην ερώτηση αν η κοινωνία θα αντέξει τα νέα μέτρα, να η σωστή απάντηση.. Ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών και μετανάστευσης. Η αυτοί ή εμείς παιδιά. Δεν θα γίνουμε πειραματόζωα κανενός.
Πηγη http://anti-ntp.blogspot.com

Έγινε από δικηγόρο της Αθήνας.Η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και η δεύτερη κατά του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος, κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας από το δικηγόρο της Αθήνας Άγγελο Τσιγκρή.
Ο δικηγόρος στρέφεται κατά της από 2.8.2011 απόφασης του υπουργού Οικονομικών (ΠΟΛ.1167) που καθορίζει τη "διαδικασία για την βεβαίωση και είσπραξη της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα, της έκτακτης εισφοράς σε αντικειμενικές δαπάνες και του τέλους επιτηδεύματος".
Ο κ. Τσιγκρής υποστηρίζει ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική, παράνομη και .......αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Πάντως, σχετική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να καταθέσει άμεσα και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να καταθέσει και αίτημα προκειμένου να συζητηθεί άμεσα η υπόθεση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με τη διαδικασία της "πρότυπης δίκης" όπως προβλέπει ο Ν. 3900/2010.
Ακόμη, ο Σύλλογος θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το κείμενο της προσφυγής του για να αποτελέσει υπόδειγμα για τους δικηγόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου