Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα. - Γ. Κοντογιάννης: Που πήγαν τα 108 εκατ. ευρώ των πυρόπληκτων; - Από τις τοιχογραφίες του Σιούφα, στα σαλέ και στις παράνομες πισίνες του Πετσάλνικου!-Οι Έλληνες πεινάνε και ο Λοβέρδος πάει ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο!!! 

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα.

Τεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση – όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα.Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια.

Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας.

Η υπόθεση δείχνει περίτρανα εκτός από την απίστευτη ηθική διολίσθηση του πολιτικού συστήματος, το πως όλο το σύστημα διαπλοκής λειτουργεί για να αντιμετωπίσει τους λίγους, τους “τρελλούς”, που με μοναδικό κίνητρο την αξιοπρέπεια και την αγάπη για την πατρίδα και την κοινωνία επιμένουν να ψάχνουν και να μιλούν. Όπως έγραψαν ο “BondHolder” και ο “Πόρτα – Πόρτα”, η αφύπνιση των πολιτών είναι η μόνη διέξοδος για την εξάρθρωση του συστήματος τρόμου που εκποιεί δημόσια περιουσία και επιβουλεύεται την ίδια μας την ύπαρξη.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου, η αντίδραση του ΤΤ ήταν να διαψεύδει το γεγονός στις τηλεφωνικές οχλήσεις που είχε από δημοσιογράφους.Όταν ήλθε η επερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας”, τότε το γεγονός που “δεν υπήρχε”, έγινε “αστεία υπόθεση που όχι μόνο δεν ζημίωσε, αλλά οφέλησε το ίδρυμα”. Παράλληλα, στο διαδίκτυο υπήρξε η πληροφορία ότι το ίδρυμα διέθεσε πακτωλό χρημάτων ως “διαφημιστική δαπάνη”, εξαγορά της σιωπής κοινώς. Ολοσέλιδες διαφημίσεις, ένθετα και άλλα που θα αναγκαστούν να έλθουν στο φως μετά από την επόμενη ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη που θα κατατεθεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εντός του μήνα (η συλλογή συνεχίζεται).

Αστεία υπόθεση λοιπόν που δεν ζημίωσε αντίθετα εξοικονόμησε πορους; Για να δούμε:



Ντοκουμέντο #1 ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/tt001.jpg

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/tt005.jpg

Για πρώτη φορά, το τεκμήριο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ψευδή πληροφόρηση καθώς η μίσθωση είχε γίνει από την ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011.

Για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, αφού το συμβόλαιο δικαιώνει την αποκάλυψη μας όταν είχαμε παρουσιάσει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου.

Από την 1η Απριλίου λοιπόν το μισθωτήριο και το μίσθωμα; Κρατηθείτε: 5,000 Ευρώ μηνιαίως με ετήσια, τιμαριθμική αναπροσαρμογή!

Επιχειρηματικά η απόφαση ήταν “εσφαλμένη” αφού σε περιόδους κρίσης και τεραστίων ζημιών κάνεις αναδίπλωση και όχι επέκταση, ειδικά σε μία περιοχή που ήδη τηρείς δύο υποκαταστήματα.

Πρακτικά όμως, η διοίκηση του ιδρύματος, υποστηρίζει ότι η μίσθωση έγινε για να αντικατασταθεί υπάρχον μισθωμένο κατάστημα, με καλύτερους όρους. Είναι έτσι;

Εδώ έρχεται και το δεύτερο ντοκουμέντο. Καταγγελία της μίσθωσης για το προηγούμενο υποκατάστημα που λειτουργεί, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ όταν έγινε το καινούριο συμβόλαιο.

Ξέρετε πότε έγινε; Την ημέρα που κατέθεσε την ερώτηση για το θέμα ο Σάββας Αναστασιάδης στο κοινοβούλιο! στις 23/9/2011!

Δείτε το εξώδικο που απεστάλει στην ιδιοκτήτρια του υπάρχοντος υποκαταστήματος, με την ημερομηνία:



Για πρώτη φορά, το τεκμήριο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ψευδή πληροφόρηση καθώς η


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/cf84cf84-ceb5cebecf8eceb4ceb9cebacebf-cebbceaecebeceb7cf82.jpg



Δεύτερο τρανταχτό ψέμμα λοιπόν, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταγγελθεί μίσθωση ΕΞΙ (6) μήνες μετά από την διοικητική απόφαση. Εάν υπήρχε οποιοδήποτε ψήγμα αλήθειας, τότε η διοίκηση απλώς θα είχε ζητήσει απαλλαγή των μισθωμάτων που θα προβλεπόταν στο νέο συμβόλαιο.

Δηλαδή, το ΤΤ πληρώνει στην πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, τουλάχιστον 6 μισθώματα χωρίς να έχει καν προσβάλλει την προηγούμενη σύμβαση! Αυτό μας κάνει 30,000 Ευρώ.

Εδώ, ερχόμαστε και στο σοβαρότερο μέρος. Το τρίτο μέγιστο ψέμμα που αναπαρήγαγαν πρόθυμα τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, ήταν η θέση του ΤΤ (αφού βεβαίως παραδέχθηκε την μίσθωση), ότι η μίσθωση έγινε για λόγους …εξοικονόμησης! Δείτε τώρα το τρίτο ντοκουμέντο που διαλύει την προπαγάνδα ψεύδους και δεν είναι άλλο από το έγγραφο που αποδεικνύει το υφιστάμενο μίσθωμα, το οποίο βεβαίως είναι κατά 20% χαμηλότερο και χωρίς προσαυξήσεις για δύο έτη!

4,230 Ευρώ το μίσθωμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2011! 3 μήνες πριν την εκμίσθωση του ακινήτου της οικογενείας του Ανδρέα Α. Παπανδρέου!

Σε πρακτικά θέματα λοιπόν, το ίδρυμα από την συγκεκριμένη ενέργεια ζημιώθηκε. Ζημιώθηκε σε μία εποχή που καταρρέει χρηματιστηριακά, αλλά και τα αποτελέσματα του χαρακτηρίζονται καταστροφικά. Ένα ίδρυμα που θα έπρεπε να είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Ένα ίδρυμα που διαχειρίζεται τους μόχθους και τις αποταμιεύσεις του λαού. Θυμάστε τον κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δινόταν ως δώρο στους μικρούς μαθητές στα σχολεία;

Ποιοί είστε εσείς που προδίδετε τα όνειρα ολόκληρων γενιών; Τιμίων ανθρώπων που έβαζαν τα λεφτά στον κουμπαρά και όχι στις Ελβετίες;

6 μήνες επί 5,000 Ευρώ = 30,000 Ευρώ. Από την εως τώρα μίσθωση (και το ποσό τρέχει)

12 έτη με επιβαρυμένο μίσθωμα (μεσοσταθμικά με τις προσαυξήσεις)= 144,000 Ευρώ περίπου.

160,000 Ευρώ η δαπάνη για ανασκευή έκαστου καταστήματος (σύμφωνα με την μαρτυρία της προηγούμενης ιδιοκτήτριας) επί Δύο και για το νέο κατάστημα:320,000 Ευρώ περίπου (δεν υπολογίζουμε αυξημένο κόστος λόγω ΦΠΑ κλπ)

Κόστος μεταφοράς (κατ’ ελάχιστον), σε μικρότερες εταιρείες, δεν πέφτει κάτω από 50,000 Ευρώ. (Δίκτυα, μεταφορικές, μηχανογράφηση, ενημε΄ρωση συστημάτων κλπ).

Επιπλέον
Διαφημιστικό κόστος για την γνωστοποίηση του νέου καταστήματος. Άμεση, έμμεση διαφήμιση, αλλαγή υφισταμένων εντύπων κλπ.
Όλη η διαφημιστική καμπάνια για την αποσιώπηση του θέματος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Ας ελέγξει η δικαιοσύνη κατά πόσον υπήρχε στον προϋπολογισμό σχέδιο διαφημιστικής δαπάνης τέτοιας αξίας Οκτώβρη μήνα, αλλα κυρίως ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ έχουμε μία ζημία εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ για το ίδρυμα. Οφείλει η δικαιοσύνη λοιπόν να διερευνήσει την πιθανότητα της Απιστίας. Ειδικά μετά τα ασύστολα ψεύδη, πριν βγουν αυτά τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα

Όπως επίσης είναι εξόφθαλμο ότι εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο άσκησης αθέμιτης επιρροής σε διοικητικές αποφάσεις από την οικογένεια Παπανδρέου. Δεν υπήρχε λόγος να ζημιωθεί το ίδρυμα για να νοικιάσει το συγκεκριμένο ακίνητο όταν υπάρχουν περί τα 20,000 διαθέσιμα στην περιοχή. Το 2007 λοιπόν, ψηφίστηκε ειδικός νόμος για αυτό το αδίκημα και πλέον ποινικοποιείται.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του πολιτικού συστήματος και βέβαια των ΜΜ”Ε”. Ως πότε θα καθίστανται συνένοχοι;

Η έρευνα συνεχίζεται και τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για τις ανίερες μπίζνες είναι συντριπτικά. Είναι θέμα τιμής να τεκμηριωθούν και να αποκαλυφθούν. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την έννοια, ας διαβάσουν αυτό.http://olympia.gr/2011/10/14/hellenic-post-bank-5/

Γ. Κοντογιάννης: Που πήγαν τα 108 εκατ. ευρώ των πυρόπληκτων;
Πέρασαν τόσα χρόνια από την τραγωδία που έζησε ο Νομός Ηλείας με τις πυρκαγιές και κανένας μα κανένας δεν αναρωτήθηκε αν τα 108 εκατ. ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί από ραδιο και τηλεμαραθώνιους έφθασαν στα χέρια των ανθρώπων που έμειναν στο δρόμο…

Ευτυχώς που βρέθηκε κι ένας βουλευτής, ο Γιώργος Κοντογιάννης να νοιαστεί για τους συμπατριώτες του. 108 εκατ. ευρώ! Ενα ποσό που χάθηκε; Τι απέγινε; Ποιοί, για άλλη μια φορά, κερδοσκόπησαν πάνω στο πόνο αλλά και στην ευαισθησία πολιτών να δώσουν από το υστέρημά τους;

Κι εμείς θέλουμε επιτέλους να μάθουμε! Γιατί το έργο επαναλάμβανεται…

Από τις τοιχογραφίες του Σιούφα, στα σαλέ και στις παράνομες πισίνες του Πετσάλνικου!

Οι «εκλεκτοί του λαού» φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν ούτε από οικονομική κρίση, ούτε από περικοπές και ανέχεια. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος , σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυριανή» ετοιμάζει υπερπολυτελές σαλέ στην εκλογική του περιφέρεια, την Καστοριά!

Η ιδέα της δημιουργίας του σαλέ ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, στο πλαίσιο του πάρκου «εθνικής συμφιλίωσης» στην περιοχή του Γράμμου. Ουσιαστικά όμως προχώρησε επί κυβέρνησης Σημίτη, που ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής είχε κομβικό ρόλο στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού.

Από τότε όμως ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για το κατά πόσο είναι σωστό να δημιουργηθεί ένα μεγαθήριο , σε μια περιοχή σπάνιας φυσικής ομορφιάς, η οποία ανήκει και στο δίκτυο natura, ενώ υπήρχαν και καταγγελίες πως ο χώρος οικοδόμησης του ήταν δασική έκταση που νομιμοποιήθηκε παράνομα.

Τέλος στην όποια συζήτηση , έβαλε η κυβέρνηση Καραμανλή που ανέστειλε και τους τελευταίους πόρους που δίνονταν για το οικοδόμημα – μεγαθήριο, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ο τότε πρωθυπουργός ως «πολιτικό σκάνδαλο»
Η ολοκλήρωση όμως του έργου δεν φαίνεται να είχε βγει από το μυαλό των εμπνευστών του. Με την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και την ανάληψη του Πετσάλνικου ως προέδρου της Βουλής , το έργο περνά στην δικαιοδοσία του ιδρύματος της Βουλής και ο Πρόεδρος της φαίνεται έτοιμος να το ολοκληρώσει έστω και με καθυστέρηση 25 χρόνων!

Η εφημερίδα «Αυριανή» αναφέρει πως το συνολικό ποσό θα κυμανθεί στα 16 εκατομμύρια ευρώ, με το γραφείο Τύπου της Βουλής να κάνει λόγο για «ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς» και ότι οι συνολικές δαπάνες για την ολοκλήρωση, οργάνωση και λειτουργία του «Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης» , όπως το αναφέρει , θα κυμανθούν περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ…

ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΙΣΙΝΑ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ!
(ΡΕΠΟΡΤΑΖ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Οπρώτος είναι το πρόστιμο που θα του επιβληθεί για τις διαπιστωμένες βάσει σχετικής έκθεσης αυτοψίας αυθαίρετες κατασκευές στην εξοχική του κατοικία στην Καστοριά, στο πλαίσιο της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων, και ο δεύτερος θα είναι ο επιπλέον φόρος που θα κληθεί να καταβάλει για την αυθαίρετη προς το παρόν πισίνα των 45 τ.μ. που διαθέτει. Με την αυτοψία που πραγματοποίησαν υπάλληλοι της Πολεοδομίας Καστοριάς στη διώροφη κατοικία του κ. Πετσάλνικου στο Μαυροχώρι Καστοριάς προέκυψε σειρά αυθαιρεσιών.

Μεταξύ άλλων εντοπίστηκε αυθαίρετη και αδήλωτη πισίνα, αυθαίρετες προσθήκες στην κατοικία και αυθαίρετο ισόγειο 60 τ.μ. Ο κ. Πετσάλνικος έχει ήδη παραδεχτεί τις αυθαιρεσίες και προς το παρόν έχει καταβάλει τα ετήσια πρόστιμα διατήρησης μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να νομιμοποιήσει τις κατασκευές με τον νόμο περί αυθαιρέτων. «Διαπίστωσα τις αυθαιρεσίες και θα πράξω τα νόμιμα», λέει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής.

Ακόμη χαρακτηρίζει τις αυθαιρεσίες «πολεοδομικές ελλείψεις» και πληρώνει ήδη τα σχετικά πρόστιμα διατήρησης. Συνολικά, η Πολεοδομία τού έχει επιβάλει το ποσό των 21.368,59 ευρώ ως πρόστιμο ανέγερσης και 2.195,76 ευρώ ως πρόστιμο διατήρησης, που σύμφωνα με τους υπολογισμούς αντιστοιχεί σε κατασκευές που έχουν γίνει πριν από έξι περίπου χρόνια.
Ειδικότερα, οι αυθαιρεσίες αφορούν στην κατασκευή μιας πισίνας 45 τ.μ. στην αυλή του σπιτιού, ενός ισογείου κτίσματος 60 τ.μ. και άλλα 38,44 τ.μ. προσθήκης στο κυρίως κτίσμα της κατοικίας.

Η εξοχική κατοικία της οικογένειας Πετσάλνικου βρίσκεται στο παραλίμνιο χωριό Μαυροχώρι. Εκεί σήμερα ζει μόνιμα η οικογένειά του ενώ εκεί κατοικεί και εκείνος όποτε επισκέπτεται τη γενέτειρά του.

Το σπίτι περιβάλλεται από μεγάλους θάμνους, το εσωτερικό μέρος του οικοπέδου από πρασινάδα, ενώ σε διάσπαρτα σημεία υπάρχουν κυπαρίσσια. Μέχρι πρότινος το σπίτι ανήκε στον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, στη συνέχεια όμως ο ίδιος το μεταβίβασε στη σύζυγό του, τον γιο τους και τη μία από τις δύο κόρες τους.


Ποιες αυθαιρεσίες έδειξε η αυτοψία


Η έκθεση αυτοψίας της Πολεοδομίας που επιδόθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2010 αναφέρει ότι: Εχουν κατασκευαστεί χωρίς τις απαιτούμενες άδειες πισίνα 45 τ.μ. (5,00x9,80) και ένα επιπλέον κτίσμα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη μονοκατοικία.

Αυθαίρετο αναφέρεται πως είναι και μέρος της κύριας κατοικίας. Η έκθεση αυτοψίας κοινοποιήθηκε στον Δήμο Μακεδνών, στο Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στον τότε αντινομάρχη Καστοριάς και το ΙΚΑ Καστοριάς.

Σύμφωνα με την Πολεοδομία, οι μόνιμες κατασκευές που δεν δηλώνονται εξαρχής αλλά μετά την ολοκλήρωσή τους, σύμφωνα με τον νόμο, οφείλουν να κατεδαφιστούν εντός 30 ημερών, σύμφωνα με τους όρους και με ανάληψη της επίβλεψης από αρμόδιο τεχνικό που θα γνωστοποιηθεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση στην υπηρεσία της Πολεοδομίας της περιοχής εντός 30 ημερών, προσκομίζοντας τις αποδείξεις του ότι δεν υφίσταται θέμα παρανομίας.
Απάντηση Πετσάλνικου

Το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» επιβεβαιώνεται πλήρως και από τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως ο ίδιος ζήτησε από την πολεοδομία να κάνει αυτοψία στην οικία του καθώς διαπίστωσε ότι ο κατασκευαστής της πισίνας δεν είχε προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες έκδοσης άδειας. Αναλυτικά, ο κ. Πετσάλνικος δηλώνει ότι «Πέρυσι διαπιστώσαμε ότι ως προς την πισίνα ο μηχανικός δεν είχε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να εκδοθεί η σχετική άδεια και δική μας παράλειψη φυσικά ήταν ότι δεν είχαμε ελέγξει νωρίτερα αυτή την έλλειψη. ΓιΆ αυτό και προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι την αυτοψία της Υπηρεσίας προκειμένου να εφαρμοστούν όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία ( πρόστιμα κτλ). Η αυτοψία διαπίστωσε ότι και η αποθήκη δεν είχε την απαιτούμενη απόσταση από το διπλανό χωράφι και έπρεπε να κατεδαφιστεί».

Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρει πως « Η διαδικασία της τακτοποίησης που είχε ξεκινήσει από την οικογένειά μου έχει ολοκληρωθεί. Ήδη η αποθήκη έχει κατεδαφιστεί και η πισίνα τακτοποιήθηκε πολεοδομικά με την έκδοση της άδειας, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία» ενώ ξεκαθαρίζει ότι «Όπως είχα δηλώσει και τον περασμένο Μάρτιο, όταν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, ότι ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου έχουμε αποκρύψει ή επιδιώκουμε να αποκρύψουμε τίποτε. Την κύρια κατοικία και όχι εξοχικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την κτίσαμε τη δεκαετία του Ά90 σε χωράφι 5,5 στρεμμάτων έξω από το χωριό μου στο Μαυροχώρι Καστοριάς, με δάνειο που πήραμε τότε και αποπληρώνουμε ακόμη. Σημειώνεται ότι η αντικειμενική αξία της κατοικίας και του χωραφιού είναι 84.000¤. Η αποθήκη και η πισίνα των 45τ.μ. έγιναν επίσης τη δεκαετία του Ά90. Εξυπακούεται ότι τα περιουσιακά μου στοιχεία δηλώνονται τόσο στη φορολογική μου δήλωση όσο και στο πόθεν έσχες». Η ανακοίνωση του κ. Πετσάλνικου καταλήγει λέγοντας «Ειναι απορίας άξιο γιατί ένα θέμα που έχει διευθετηθεί και μάλιστα σε χρόνο πριν από τα δημοσιεύματα, επανέρχεται τώρα και με αυτόν τον τρόπο στην επικαιρότητα».
http://troktiko.eu/?p=311065

Οι Έλληνες πεινάνε και ο Λοβέρδος πάει ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο!!!

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η δημοσίευση απόφασης για ταξίδι του υπουργού Υγείας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Οπως μεταδίδει το wwe.iatronet.gr, σε μία εποχή που οι Έλληνες δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η αποστολή του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και των δύο συνεργατών του θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με....

16.014,39 ευρώ.


Εάν επρόκειτο για κάποια σημαντική εκδήλωση, δεν θα γινόταν λόγος.


Το ταξίδι, όμως, πραγματοποιείται, προκειμένου να συμμετάσχει η ελληνική αποστολή στην παγκόσμια συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τους καθοριστικούς κοινωνικούς παράγοντες της Υγείας!


Ακόμη κι αν ήταν επιβεβλημένη η εκπροσώπηση της χώρας μας σε μία εκδήλωση αυτού του…βεληνεκούς, θα μπορούσε να έχει σταλεί ένα στέλεχος του υπουργείου. Και όχι ο υπουργός, με τρεις συνοδούς.

economikos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου