Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!
Σε μια πολύ επικίνδυνη απόφαση που στέλνει τα χειρότερα δυνατά μηνύματα στους ακραίους κύκλους της ΕΛΑΣ, προέβη σήμερα (5.10) τοπενταμελές Εφετείο Λαμίας.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε την "υπό όρους" (sic) αποφυλάκιση του Βασίλη Σαραλιώτη,του συνεργού του δολοφόνου του Α. Γρηγορόπουλου, Ε. Κορκονέα. Μοναδικός "όρος"είναι η παραμονή του στα όρια του νομού Δράμας.Ο Σαραλιώτης ήταν ο δεύτερος αστυνομικός που είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Η απόφαση ελήφθη, με το αιτιολογικό ότι ο Β. Σαραλιώτης έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του χωρίς όμως να έχει γνωστό ποιά είναι αυτή η "ανήκεστος βλάβη"!
Ακόμα, και αν υποθέσουμε πως ο Β. Σαραλιώτης όντως υποφέρει από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που καθιστά την παραμονή του στη φυλακή βασανιστήριο ή επικίνδυνη για τη ζωή του, αυτό το πρόβλημα υγείας θα έπρεπε να γίνει γνωστό από τη στιγμή που εμπλέκεται σε μια υπόθεση δολοφονίας ενός παιδιού, η οποία πυροδότησε μια ολόκληρη εξέγερση το Δεκέμβρη του 2008!
Προφανώς, μάλλον, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας!
Εν κατακλείδι ο Β. Σαραλιώτης προστίθεται στην μακρά λίστα των αστυνομικών που συμμετείχαν σε δολοφονίες πολιτών και οι οποίοι εν συνεχεία, έπεσαν στα μαλακά από την Ελληνική Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου