Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Περιμένουμε να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για την απώλεια των 6 δις ευρώ, στο Eurogroup του Μαΐου

Νίκος Χουντής : · «Περιμένουμε να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για την απώλεια των 6 δις ευρώ, στο Eurogroup του Μαΐου».«Περίεργη η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας»

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, μιλώντας στο ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά (Γ. Κλάδης και Ν. Σηφάκης), σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Μοσκοβισί -σε δική του ερώτηση- με την οποία αποκαλύπτεται ότι η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση στο Eurogroup του Μαΐου, έχασε τουλάχιστον 6 δισ. από τη μη επιστροφή των κερδών των ελληνικών ομολόγων, δήλωσε μεταξύ άλλων:«Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν έχουμε καμία απάντηση από την κυβέρνηση, τι ακριβώς έγινε στο Eurogroup του Μαΐου του 2016»

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενημερωθεί, τι διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αντέστρεψε το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού και λέει σε όλα «ΝΑΙ»».

«Δυστυχώς απωλέσθησαν δια παντός τουλάχιστον 6 δις. ευρώ και κανείς αρμόδιος μέχρι στιγμής δεν το έχει διαψεύσει».

«Περιμένουμε απάντηση από την κυβέρνηση. Η σιωπή είναι αποκαλυπτική. Υπάρχουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες».

«Πρέπει να μάθουμε τι συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση το Μάιο του 2016, όταν ήδη είχε κάνει την κωλοτούμπα και είχε συμφωνήσει στα πάντα».

«Μου προξενεί εντύπωση ότι πολιτικές δυνάμεις αποσιωπούν το θέμα»

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ακόλουθο link:https://www.youtube.com/watch?v=P6aRlIbPooA&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου