Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε εργολάβος από την ΔΕΗ Πάτρας γιατί δεν μπορούσε να κόβει το ρεύμα

Αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας στην Πάτρα ήρθε εργολάβος της ΔΕΗ που είχε αναλάβει την διακοπή ηλεκτροδότησης κατοικιών που έχουν οφειλές στην δημόσια επιχείρηση, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το έργο.

Όπως ανέφερε πριν από λίγη ώρα στην πρωινή ζώνη του mega εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΔΕΗ Πάτρας, ο εργολάβος είχε έρθει σε δύσκολη θέση, αφού ήταν αναγκασμένος να κόψει το ρεύμα από οικογένειες που δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις και προπηλακισμούς. Μάλιστα, ο εργαζόμενος στην ΔΕΗ ανέφερε πως ο εργολάβος αναγκαζόταν την ώρα που θα έκοβε το ρεύμα, να αναθέτει σε υπαλλήλους να φυλάνε τσίλιες, για να μην δεχθούν επιθέσεις.

Ο υφυπουργός οικονομικών Π. Οικονόμου, εκφράζοντας την αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης στο χαράτσι των ακινήτων, παρατήρησε πως η κατάσταση αυτή που ανέφεραν εργαζόμενοι της ΔΕΗ Πατρών, δεν έχει να κάνει με το νέο φόρο των ακινήτων, αφού έγινε το προηγούμενο διάστημα. Παραδέχθηκε πως είναι πολύ άγριο να κόβεται το ρεύμα, αλλά συντάχθηκε για μία ακόμα φορά με την επιλογή της κυβέρνησης, που και ο ίδιος άλλωστε ψήφισε στο κοινοβούλιο.

Ανάλογα άλλωστε, έχουν πράξει και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται στο νομό Αχαΐας και που περιλαμβάνονται στους 144 της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, οι οποίοι μαζί με την ανεξάρτητη βουλευτή Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου, αποφάσισαν για το χαράτσι στους πολίτες, επικαλούμενοι το καλό της πατρίδας που μόνο αυτοί ξέρουν καλύτερα!

peloponnisiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου