Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τι κρύβεται πίσω από το κλείσιμο της ΕΡΤ (LIVE ΕΡΤ)

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο...
Ιδού το σχέδιο για το οποίο επεβλήθη ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ Η ΕΡΤ ως ανύπαρκτη πιά, δεν θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό για την εκχώρηση των δικτύων διανομής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος στη χώρα μας. Την κατήργησε ο Πρωθυπουργός λίγο πριν τον διαγωνισμό (θα γίνει στο τέλος Ιουνίου).
(LIVE ΕΡΤ : (http://iptv1.cytanet.com.cy/player/riksat1.html) ή (http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/06/monitor-ert-online.html) &(ΕΤ3http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT)   Μόνο η Digea πιά, μπορεί (και θα πάρει) τα δίκτυα. Έχοντας ήδη κατ`αποκλειστικότητα και το δικαίωμα παροχής ψηφιακού σήματος,
γίνεται ο μ ο ν ο π ω λ ι α κ ό ς αυτοκράτορας της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Τί σημαίνει Digea; Κονσόρτσιουμ των 6 μεγάλων ιδιωτικών καναλιών: Μέγκα, Αντ1, Σκάι, Σταρ, Αλφα, Μακεδονία TV. Έχει κανείς ακόμη ερωτήματα, για το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης που σχεδιάζουν οι νομικοί πραξικοπηματίες του Μαξίμου ή αναζητά κανείς ακόμη ορισμό για τη λέξη διαπλοκή;

Εντωμεταξύ, Την Τρίτη αναμένεται, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, να εξετάσει το Συμβούλιο της Επικρατείας το ζήτημα του κλεισίματος της ΕΡΤ και να εκδώσει απόφαση επί του θέματος.

Η εξέταση της υπόθεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο γίνεται μετά από προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ, του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προσέφυγε κατά της κυβέρνησης ζητώντας ακύρωση της απόφασης για κλείσιμο της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου