Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αϊνούρ Κουντίν: Την σκότωσε η Τουρκία επειδή διαδήλωσε ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Στην Τουρκία καθημερινά συμβαίνουν διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες και άνθρωποι σκοτώνονται. Τα τουρκικά Μέσα δεν μεταδίδουν τίποτα, όπως τίποτα δεν μεταδίδουν και τα διεθνή πρακτορεία.
Στο twitter το τουρκικό κράτος έχει επιβάλλει λογοκρισία. Ήταν η συμφωνία που έκανε το τουρκικό καθεστώς με το social media, δηλαδή θα του επέτρεπε να είναι προσβάσιμο στην Τουρκία αρκεί το twitter να συνεργαζόταν με τις υπηρεσίες ασφαλείας της κυβέρνησης Ερντογάν, που σημαίνει πως ό,τι δεν αρέσει στους Τούρκους ασφαλίτες «κατεβαίνει» και λογαριασμοί μπλοκάρονται, για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Ωστόσο, η είδηση του θανάτου της Αϊνούρ Κουντίν (Aynur Kudin) κατάφερε να διαρρεύσει από τους λογοκριτές του τουρκικού ισλαμικού καθεστώτος.

Η 28χρονη κουρδικής καταγωγής τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, συγκεκριμένα στις 9 Οκτωβρίου, όταν χιλιάδες Κούρδοι διαδήλωσαν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, στο τουρκικό κράτος που το στηρίζει και ζήτησαν από τη διεθνή κοινότητα να μην αφήσει την Κομπάνι να πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών.

Η Αϊνούρ Κουντίν χτυπήθηκε άγρια όταν έπεσε από σκάλες. Είχε προηγηθεί λίγο πριν επίθεση της τουρκικής αστυνομίας με δακρυγόνα. Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλευόταν στην εντατική. Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου εξέπνευσε. Ένα ακόμα θύμα του ισλαμικού καθεστώτος της Τουρκίας και του Ισλαμικού Κράτους.











 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου