Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Νέο ηχητικό της Χρυσής Αυγής με Μπαλτάκο - Κασιδιάρη: "Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"

Νέο ηχητικό έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή από τη συνάντηση του τέως γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, Π. Μπαλτάκου με τον προφυλακισθέντα βουλευτή των νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη.  Ο διάλογος που ακούγεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βήματος, έχει ως εξής (παρακάτω το ηχητικό):
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως

Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα

Όπως αναφέρει το φιλοχρυσαυγίτικο defencenet.gr που πρώτο δημοσίευσε το ηχητικό, κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ανέφεραν ότιτο καταφατικό της απάντησής του αναφορικά με το όνομα του Ι. Ντογιάκου αφορά στο ότι είναι ο Εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση και όχι σε ότι αφορά το «υποχείριο Σαμαρά».

Νέο ηχητικό της Χρυσής Αυγής με Μπαλτάκο - Κασιδιάρη -


Ενδιαφέρον προκαλεί ότι η Χ.Α επέλεξε να το δώσει στη δημοσιότητα σήμερα, ημέρα όπου το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής παραπέμπεται σε δίκη με βαριές κατηγόριες για την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής οργάνωσης. Επιπλέον ενδιαφέρον προκαλεί ότι το βίντεο δίνεται στη δημοσιότητα μέσα από το rutube, τη ρωσική ιστοσελίδα ανάρτησης βίντεο που είχε δοθεί στη δημοσιότητα και η προηγούμενη συνομιλία των δύο ανδρών ενώ το συγκεκριμένο βίντεο είναι και το μοναδικό που έχει αναρτήσει ο εν λόγω χρήστης, όπως είχε συμβεί και τότε.

http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου