Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ!

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ!
Η άγρια αστυνομική επιχείρηση εναντίον τωνχαλυβουργών είχε την προσωπική σφραγίδα του Α.Σαμαρά και την πλήρη και απροσχημάτιστη κάλυψη των συνεταίρων του ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με την τελευταία να ξεπέφτει σε όρια εξευτελισμού.
Η Iskra παραθέτει μία προς μία τις απαράδεκτες δηλώσεις των συνεταίρων της αντεργατικής συγκυβέρνησης.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ
Σύμφωνα πληροφορίες από το μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς, σήμερα το πρωί (20/7), έδωσε προσωπική εντολή στους υπουργούς Εργασίας και Δημοσίας Τάξης να διαλύσουν την απεργία και να επιτεθούν στους απεργούς χαλυβουργούς με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. «Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και η κυβέρνηση το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο», δήλωσε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

ΠΑΣΟΚ
« Το δικαίωμα στην εργασία και ο παραγωγικός ιστός της χώρας πρέπει να προστατευτούν και πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις, με τη συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας», αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΑΡ
«Οι εξελίξεις στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας αποκτούν δραματικό χαρακτήρα. Το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά ώστε να υπάρξει άμεση λύση, το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να μην βρίσκονται σε εσωτερική αντιπαράθεση. Η όξυνση της κατάστασης, η οποία τροφοδοτείται με την παρουσία των ΜΑΤ, συνιστά μια αρνητική εικόνα σε περίοδο που τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις. Πρέπει να υπάρξει λύση», αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ.

Ενώ υπηρετούν πιστά τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, παρουσιάζονται σαν προασπιστές του «δικαιώματος στην εργασία» και σπέρνουν αυταπάτες για μια δήθεν «κοινωνική ειρήνη» που θα συμβάλει στη λύση των προβλημάτων. Το θράσος των κύριων υπαίτιων, που με τις πολιτικές που εφαρμόζουν ευθύνονται για την «πολεμική» ανεργία και τα μαζικά λουκέτα, είναι απύθμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου