Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Φούχτελ: "Αποζημιώσεις; Ελάτε ως εργάτες στην Γερμανία"!

"Σφύριξε" αδιάφορα γα τις γερμανκές αποζημιώσεις ο "υπουργός της Μέρκελ για την Ελλάδα" ή "επιτετραμμένος στην Ελλάδα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας", όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, αλλά ζήτησε Έλληνες εργάτες για τα γερμανικά εργοστάσια, όπως συνέβαινε στις δεκαετίας '50 και '60!
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Φούχτελ είπε ότι Έλληνες μπορούν να εκπαιδευτούν στη Γερμανία σε άριστες σχολές που υπάρχουν σε περιφερειακές πόλεις και μετά να εργαστούν στα γερμανικά εργοστάσια!  Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκε ένταση έξω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Ηράκλειο, όπου δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεση τους για την παρουσία του Γερμανού Υφυπουργού.
Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, επισημαίνοντας ότι στην χώρα μας βρίσκεται ως εντετελμένος της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας για συγκεκριμένα ζητήματα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται το θέμα αυτό.

Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου