Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έσπασαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν, μαχαίρωσαν.


"Ομάδες χρυσαυγιτών κρατώντας μαχαίρια και πέτρες ξεκίνησαν σήμερα νέα επίθεση στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για επιθέσεις στη Μιχαήλ Βόδα, αλλά και στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίου Μελετίου. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι με τα πογκρόμ των χρυσαυγιτών ενώ βλέπουν την αστυνομία να κάνει για ακόμη μία φορά τα στραβά μάτια στη μαφία της Χρυσής Αυγής". ΠΗΓΗΑναλυτικότερα: Οι "γνωστοί άγνωστοι"

φασίστες του κερατά, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης, ή μάλλον σε πεδίο δολοφονικών επιθέσεων κατά αθώων περαστικών, την Περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.Απείλησαν με μαχαίρια αλλοδαπούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Ένας αλλοδαπός μάλισταμαχαιρώθηκε στην Αγίου Μελετίου και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν, πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ευτυχώς.
Έκανανγυαλιά καρφιά όλα όσα μαγαζιά φαινόταν από τις πινακίδες, ότι ήταν ιδιοκτησίας αλλοδαπών. Σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασαν βιτρίνες, εξοπλισμούς μαγαζιών, ενώ στη συνεχεία ξεκίνησαν πλιάτσικο.
Αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν, ότι όλα έγιναν υπό την πλήρη ανοχή της αστυνομίας.
Ότι έκαναν οι ναζί παππούδες τους στη Γερμανία του Χίτλερ.
Μετά τις καταστροφές, φυσικά, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 12 προσαγωγές ατόμων, για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια αυτά. ΠΗΓΗ
Η δουλεία του ναζί: Βρισιές, σπάσιμο, καταστροφή, πλιάστικο, βία, δολοφονία. Α, όλα κι όλα. Σήμερα τα κτήνη εργάστηκαν υπερωρίες...Τώρα οι κάτοικοι φοβούνται περισσότερο από πριν. Αλλά αυτά είναι λεπτομέριες για τα κανάλια...
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου