Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Δικά μας είναι τα βουνά»: μεγάλη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, δράση και στην Αθήνα

Μαζική η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι επιτροπές Αγώνα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής-Κιλκίς-Θράκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Κλειστοί οι δρόμοι προς το Καναδικό προξενείο από κλούβες των ΜΑΤ. Δράση το πρωί και στην Αθήνα, στα γραφεία της Ελληνικός Χρυσός και της Eldorado GOld.
Μαζική η συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία ενάντια στα μεταλλεία. Ενημέρωση και φωτογραφίες στο σχετικό άρθρο:
Θεσσαλονίκη: πλέον των 7.000 στη διαδήλωση ενάντια στα μεταλλεία 
Ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δράση στα γραφεία των εταιρειών Eldorado Gold και Ελληνικός Χρυσός, στην ΑΘήνα.
Eldorado Gold, go home! Φωτογραφίες από την παρέμβαση στα γραφεία της «Ελληνικός Χρυσός» στην Αθήνα
Οι επιτροπές καλούν τον κόσμο να "διαδηλώσει ειρηνικά ενάντια στην σχεδιαζόμενη καταστροφή της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, της Ροδόπης, του Έβρου" εκτιμώντας ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει βιώσιμο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας εάν δεν σταματήσει τώρα η λειτουργία των μεταλλείων χρυσού».Διαβάστε σχετικά στη σελίδα του Παρατηρητηρίου: antigoldgreece.wordpress.com //Δείτε το βίντεο-κάλεσμα «Πάμε γερά, δικά μας είναι τα βουνά» // Το κάλεσμα του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης // «Άγνωστοι» προπηλάκισαν τον Μανόλη Λαμτζίδη για τα μεταλλεία Χαλκιδικής //Χαλκιδική, έχεις μήνυμα από τη Φινλανδία (και τη χημική διαρροή στα μεταλλεία της)




Ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δράση στα γραφεία των εταιρειών Eldorado Gold και Ελληνικός Χρυσός, στην ΑΘήνα.
Eldorado Gold, go home! Φωτογραφίες από την παρέμβαση στα γραφεία της «Ελληνικός Χρυσός» στην Αθήνα
Οι επιτροπές καλούν τον κόσμο να "διαδηλώσει ειρηνικά ενάντια στην σχεδιαζόμενη καταστροφή της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, της Ροδόπης, του Έβρου" εκτιμώντας ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει βιώσιμο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας εάν δεν σταματήσει τώρα η λειτουργία των μεταλλείων χρυσού».Διαβάστε σχετικά στη σελίδα του Παρατηρητηρίου: antigoldgreece.wordpress.com //Δείτε το βίντεο-κάλεσμα «Πάμε γερά, δικά μας είναι τα βουνά» // Το κάλεσμα του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης // «Άγνωστοι» προπηλάκισαν τον Μανόλη Λαμτζίδη για τα μεταλλεία Χαλκιδικής //Χαλκιδική, έχεις μήνυμα από τη Φινλανδία (και τη χημική διαρροή στα μεταλλεία της)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου