Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάχαλο στην συνδικαλιστική παράταξη της Ν.Δ

Ποιος θα το περίμενε ότι και η ΔΑΚΕ, η συνδικαλιστική παράταξη, θα έστελνε τις ανακοινώσεις της στον ιστότοπο μας. Επί της ουσίας τώρα. Γράφαμε και χτες ότι κάτω από την ασφυκτική λαϊκή πίεση στελέχη της Ν.Δ αρχίζουν να διαφοροποιούνται από τις πολιτικές επιλογές του κόμματος τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα η ηγεσία της Ν.Δ διέγραψε τον πρόεδρο της συνδικαλιστικής της οργάνωσης (ΔΑΚΕ) χρεώνοντας του αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε υπογράφετε από τον Νίκο Κωστόπουλου, μέλους του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε. & της Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά την διαγραφή του Προέδρου μας, με το πρόσχημα του "τραμπούκου", αφού όλοι οι Δακίτες συμμετείχαμε στη συγκέντρωση ζητάμε να μας διαγράψουν όλους. Έχουμε ονόματα, ταυτότητα, συνδικαλιστική και πολιτική διαδρομή. Έχει χρέος ο κάθε εκλεγμένος Δακίτης να παίρνει δημόσια θέση για κάθε τι που θεωρεί λανθασμένο και αφορά τους εργαζόμενους και έχει σχέση με την αλλαγή θέσεων του κόμματος…
Βιασμό στη συνείδησή μας δεν μπορούν να κάνουν!!!».

Αναρτήθηκε από ΒΑΘΥhttp://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου