Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μιχαλολιάκος προσκυνάει την Φορολογική Ενημερότητα του Βαρδινογιάννη & CIA..

Σε νομοσχέδιο που εκπληρώθηκε από τις πλειοψηφούσες κοινοβουλευτικές ομάδες της βουλής και εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα μεγαλο_εφοπληστών συνέδραμαν και τα χιτλερικά αποβράσματα της Χ.Α.
Συγκεκριμένα σε άσχετο νομοσχέδιο και πέραν της αστικής νομιμότητας εισήλθε από την κύρια είσοδο του διεφθαρμένου κοινοβουλευτικού προσωπικού , διάταξη με την οποία ΠΑΕ δηλαδή μαγαζιά μεγάλο εφοπληστών με τεράστια χρέη προς το ελληνικό δημόσιο και δη προς τον ελληνικό λαό να μπορέσουν να πάρουν , να τους δώσουν φορολογική ενημερότητα για να συνεχίσουν να κατακλέβουν το ελληνικό δημόσιο όπως ακριβώς έκαναν μέχρι σήμερα. Απλά αυτό προϋποθέτει και την κοινοβουλευτική συναίνεση παρόμοιων πολιτικών καθαρμάτων που δρουν εναντίων του λαού.

Στην ψήφιση της συγκεκριμένης χαριστικής διάταξης ξεχώρισαν τα ανδρείκελα του χιτλερικού κώματος της Χ.Α που αν και εφόσον είχε εξασφαλισθεί η πληρότητα των ψήφων από τα κώματα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των Κουβελοκουνέλιδων , έτρεξαν να συμμετάσχουν στο προσκύνημα στους εφοπληστές και τα χιτλερικά αποβράσματα της Χ.Α δείχνοντας τις προθέσεις τους απέναντι στο σάπιο και καθεστωτικό σύστημα και στους «προδότες πολιτικούς» που λεηλατούν το «έθνος»
ΥΓ: Ειναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που οι κοινοβουλευτικοί παράγοντες των φασιστών της Χ.Α στέκονται με τέτοια αυταπάρνηση απέναντι στο σάπιο σύστημα , την πρώτη φορά υπερασπίστηκαν τον μη έλεγχο των διαδικασιων χαρίσματος της Αηροτικής τράπεζας στους Σάλλα-Βαρδιλογιάννη ..

Απαλοτροιωμένο άρθρο αναφέρει:

.Δεν ψήφισαν την τροπολογία μόνο οι συστημικοί βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων. Η τροπολογία,η οποία μπήκε άσχετα και εμβόλιμα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής, ψηφίστηκε και απο τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και από τα "αντισυστημικά παλικάρια" της Χρυσής Αυγής!
 Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα χωρίς φορολογική ενημερότητα. σε μια εποχή που ο μέσος φορολογούμενος 'ματώνει΄στην εφορία για να παραλάβει φορολογική ενημερότητα.
Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι αναξιοπαθούντες επιχειρηματίες,που χρειάστηκαν την συνδρομή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα,τις ψηφους της 'αντισυστημικής΄ Χρυσής Αυγής?

Ο Παναθηναικός του συστημικού εφοπλιστή Αλαφούζου,με χρέη που δημιουργήθηκαν επι εποχής των συστημικών Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου?

Ο Ολυμπιακός,με ιδιοκτήτη τον συστημικό εφοπλιστή Μαρινάκη,με το Καραισκάκη να ανήκει ακόμη στον συστημικό Λαυρεντιάδη?

Η ΑΕΚ,αγνώστου ιδιοκτησίας (συγγνωμη άλλα έχουμε χάσει την μπάλλα με το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ),αλλά με τα χρέη να έχουν δημιουργηθεί κυρίως επί (υπερ)συστημικού Ψωμιάδη?

Αναρτήθηκε από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου