Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σε τελετουργίες και εκδηλώσεις της Χ.Α. ο Ρουπακιάς

Μία σειρά βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι ο Γ. Ρουπακιάς - δολοφόνος του Παύλου Φύσσα - είναι βασικό μέλος της Χρυσής Αυγής και συμμετέχει σε τελετουργίες και εκδηλώσεις της οργάνωσης.
Αρχικά, βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, καταγράφει το τελετουργικό της ορκωμοσίας δόκιμων μελών σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του ποταμού Νέδα, στην Ηλεία, τον Αύγουστο του 2013. Στο βίντεο αυτό πρωταγωνιστεί και ο Γ. Ρουπακιάς.Συγκεκριμένα, μέσα στο από το οποίο μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για μια κλειστή ναζιστική οργάνωση με ιεραρχική δομή και αυστηρή πειθαρχία.
Αυτή είναι η δεύτερη τελετή ορκωμοσίας δόκιμων μελών που έρχεται στη δημοσιότητα, μετά την αντίστοιχη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οργάνωσης στις 23-7-2011 ενώπιον του Ν. Μιχαλολιάκου, του Γ. Γερμενή και του Γ. Μισιάκα (ή «Μάστορα»)
Εδώ τα επίδοξα μέλη της Χρυσής Αυγής ορκίζονται μπροστά στα ηγετικά στελέχη του Πυρήνα της Νίκαιας, και συγκεκριμένα στον πυρηνάρχη Γεώργιο Πατέλη, τον υπεύθυνο πολιτικής δράσης Ιωάννη Καζαντζόγλου, τον υπεύθυνο ιδεολογικού και εκπαίδευσης Γεώργιο Τσακανίκα και τον αναπληρωτή οικονομικό υπεύθυνο, που δεν είναι άλλος βέβαια από τον Γεώργιο Ρουπακιά.




 
Παράλληλα, μία νέα σειρά βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα στο δικαστήριο από τους συνήγορους της οικογένειας Φύσσα,

Τα βίντεο αυτά είναι αναρτημένα στο λογαριασμό της ναζιστικής οργάνωσης στο youtube.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο jailgoldendawn.com, απεικονίζεται το τάγμα εφόδου της Νίκαιας με επικεφαλής τον Παναγιώταρο το 2012 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Διακρίνονται καθαρά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς, Ι. Καζαντζόγλου, και Γ. Τσακανίκας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου