Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Συλλαμβάνουν μουσικούς που παίζουν και τραγουδούν στο δρόμο


Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης καταγγέλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook...

Kαλημέρα!

Συλλαμβάνουν νέους μα και παλαιότερους μουσικούς που παίζουν και τραγουδούν στο δρόμο, εξημερώνοντας τη βαρβαρότητα του...
αστικού τοπίου των πόλεών μας. Έχω την βάσιμη υποψία ότι η μεγάλη αυτή αλητεία υλοποιείται με βάση έναν νόμο του Μεταξά για την καταπολέμηση της ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ…. Τους συλλαμβάνουν, από ότι μαθαίνουμε, αν όχι με την παραίνεση, σίγουρα με την ανοχή των κατά τα άλλα “προοδευτικούληδων” που φωλιάζουν στη θαλπωρή των στρογγυλών καρεκλών των δημοτικών μας αρχών.Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος θα κάνει βέβαια τη δουλειά του προς αυτήν την κατεύθυνση όσο αφορά τη Θεσσαλονίκη. Είναι παιδιά από τα μουσικά σχολεία, είναι άνεργοι παλιοί μουσικοί, καθώς και νεώτεροι που τους μαστίζει η ανεργία. Καλλιτέχνες γενναιόδωροι που ομορφαίνουν τις πλατείες και τους δρόμους ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ που ευαγγελίζονται οι ιδιοι ΜΕ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Μαρίες Αντουανέτες του κώλου, φαύλοι, ψεύτες!
ΑΙΣΧΟΣ ηθικολόγοι της πλάκας, που δεν ανέχεστε να βλέπετε τα χάλια που έχετε δημιουργήσει, ταλαιπωρώντας έναν ολόκληρο λαό.
Η Τέχνη θα σας γκρεμίσει αληταριά!

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος αποφάσισε να παρέμβει δραστικά θεσμικά. Παραπέρα η απόφαση για την υλοποίηση κάποιων δρώμενων έχει ήδη παρθεί. Η αλληλεγγύη που δείχνει ο κόσμος αφήνοντας ένα νόμισμα ως ανταπόδοση στο καπέλο ενός καλλιτέχνη του δρόμου δεν μπορεί σε καμια περίπτωση να θεωρείται επαιτεία. Αποτελεί μια καθαρή αναγνώριση και ανταπόδοση προς τον καλλιτέχνη για την πολιτιστική προσφορά του και τον χρόνιο κόπο του. Μιά πόλη μέσα σε μια κοινωνία που καταρρέει εξανθρωπίζεται και όχι θίγεται με την παρουσία και δράση όλων αυτών των καλλιτεχνών.

info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου