Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΤΟ«ΟΧΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΤΟ«ΟΧΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, πρώτη επέτειο του συντριπτικά πλειοψηφικού και περήφανου ΟΧΙ του ελληνικού λαού στα μνημόνια στο περσινό δημοψήφισμα, σε πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα καταλήξει στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα. Η πορεία θα ξεκινήσει με προσυγκέντρωση της ΛΑΕ στις 7 μμ από την Ομόνοια.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τη νέα γενιά, να συμμετάσχουν μαζικά στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις και πορείες, που διοργανώνονται σήμερα στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, για να διατρανώσουν αγωνιστικά ότι το «ΟΧΙ» του περσινού δημοψηφίσματος δεν είναι παρελθόν, αλλά αντιπροσωπεύει ένα όσο ποτέ επίκαιρο κάλεσμα ενότητας και πάλης για την αντιμνημονιακή ανατροπή, για μια νέα δημοκρατική, αντιμνημονιακή και ελπιδοφόρα πορεία του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου